]
Facebook LiveJournal Twitter

ППШ-2. Педана с Притулой перезагрузили, но до любви с Докаленко не дошло

10:00 24.02.2014 3

Если в первом акте пьесы присутствует ружье, в третьем оно обязательно выстрелит. Если в названии програмы есть грозная аббревиатура ППШ - жди второго сезона. Ну а если вы успели привыкнуть к тому, что «Педан-Притула Шоу»- просто сборная солянка из всех вечерних шоу, в новом сезоне проект рискуете не узнать. Из старого арсенала в нем останутся разве что Педан с Притулой и, возможно, Леночка. О других тактико-технических характеристиках нового оружия «Нового канала» я узнала у Сергея Притулы, перехватив его на съемках «Страстей по Ревизору».

- Сергей, в чем заключаются изменения «ППШ», о которых говорят на канале?

- Там взагалі глобальна зміна, яку ми обкатали на пілоті в листопаді минулого року і показали його перед новим роком («Новый канал» назвал его новогодним выпуском «ППШ», - МН). Помінявся зовсім концепт программи, гадаю, що в кращий бік, ніж навпаки. Попередній сезон, як би мені не прикро було це визнавати, програма виходила якась безстержнева. Зараз у нас є чітке розуміння, принаймні, за що ми боремся. Програма набула вигляд шоу, яке має дві кардинально полярні точки зору на питання, які стосуються жінок. Основним питанням обговорення в другому сезоні «Педан-Притула шоу» є жінки: з їх вадами, примхами. Відповідно, на кожну тему, яку ми підіймаємо: за один випуск буде три таких теми – у Саші є своя точка зору на це питання, у мене є своя точка зору. Відповідно, є якась тема, про яку ми розказуємо, на цю ж тему знімаємо замальовки, чи скетчі, vox populi яке ми знімаємо на вулиці, експерти.

- А почему пилот превратился в новогодний выпук?

- Ми зняли в листопаді цей пілот. Вбухали в нього стільки грошей, що на каналі вирішили, що це занадто для пілоту і показали його в ефірі. Доля була дуже хорошою – вище середньої по каналу. Нам сказали: гаразд, пацани, можете знімати.

Сергей Притула, Александр Педан, Педан-Притула шоу, Виталий докаленко, Педан и притула, шоу, перезагрузка, Новый канал, Лейт Найт шоу, формат, передача, яйца, скетчи, аудитория

- Раньше «Педан-Притула шоу» было информационно-развлекательной программой: обзоры последних событий, их обсуждение... Останется ли информационная составляющая в новом сезоне?

- Ні, як би не було прикро це визнавати… В першому сезоні ми робили дуже велику ставку на актуальність. Насправді, це дуже заважало, бо у нас не було такого розмаху: у нас нема 350 чоловік сценаристів, котрі могли б адекватно подати матеріал і розписати весь випуск. Навпаки, у нас була дуже обмежена кількість креативного ресурсу. Коли ми писали тиждень в тиждень – тобто, в п’ятницю писали, щоб у неділю воно вийшло – декотрі речі ми дописували буквально на коліні. Було дужо складно працювати. Також часто підводили люди, котрі ще в середу підтверджували свою участь у передачі, а в п’ятницю давали відмову. Доводилося повністю перезнімати половину матеріалу. Зараз набагато простіше, якщо хтось вилітає, є можливість заздалегідь поміняти гостя.

- Какие рубрики исчезнут из передачи?

- Ті рубрики, яки ми знімали заради їх актуальності – огляд телепрограм, новин. По аналітиці (доля аудиторії) виявилось, що глядачам те по барабану – актуально, не актуально. Я їх розумію. Якщо це смішно, не обов’язково це має бути актуальним. В нас, мабуть, це не дуже виходило. Тому ми вирішили прибрати все зайве і лишити те, на що ми розраховуємо сто відсотків.

- С недавних пор вы сотрудничаете с Виталием Докаленко. У меня вопрос…

- Якщо ви питаєте, чи є конфлікти, то їх немає. Якщо про «любов в дьосна», то її також немає, позаяк ми лише нещодавно познайомилися і зараз відбувається процес притирки. Ми притираємося до його бачення програми, він - до нашого.

Сергей Притула, Александр Педан, Педан-Притула шоу, Виталий докаленко, Педан и притула, шоу, перезагрузка, Новый канал, Лейт Найт шоу, формат, передача, яйца, скетчи, аудитория

- Что нового в передачу привнес Докаленко? 

- Власне, Докаленко і був ініціатором цих змін. Якщо бути відвертим, то за перший сезон «Педан-Притула Шоу» у нас креативних продюсерів помінялося четверо. Уявіть, підготовчий процес відбувався з однією людиною, шоу виходить з іншим чоловіком, після п’ятої програми ще міняється продюсер... І кожен з них має своє власне бачення, кожен з них переформатовує рубрикатори, щось видаляє, щось додає. Був невеликий хаос. В міжсезоння тривав пошук нового продюсера, з`явився Докаленко, який сказав – у мене є ось такі ідеї, давайте все спростимо, зведемо програму до одного знаменника. Каналу це підійшло, ми почали співпрацювати.

- И на какие рейтинги вы нацелились?

- Моя справа відпрацьовувати на камеру. Я не є управлінням каналу, щоб ставити подібні задачі. Але нам, мабуть, озвучать, на що ми повинні розраховувати, маємо розраховувати. А вдасться це, не вдасться – час покаже. 

Сергей Притула, Александр Педан, Педан-Притула шоу, Виталий докаленко, Педан и притула, шоу, перезагрузка, Новый канал, Лейт Найт шоу, формат, передача, яйца, скетчи, аудитория

Кино будет, но другое

Вот вам, на всякий случай, новогодний выпуск «ППШ». Сергей Притула обещал, что второй сезон будет ну очень похожим:

Напомню, первый сезон «Педан-Притула Шоу» стартовал на «Новом канале» в марте 2013-го с долей 7,89% по аудитории 14-49, 50+. Финальный выпуск 9 июня взял долю 7,9% по той же аудитории. Средняя доля проекта составила 6,69% по 14-49, 50+. Надеюсь, нововведения и свежие идеи Докаленко пойдут проекту только в плюс. 

Фото Владимира Проценко

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...