]
Facebook LiveJournal Twitter

Ольга Фреймут рассказала о своей будущей свадьбе

16:50 06.12.2013 0

На съемках программы «Война миров» Ольга Фреймут, которой довелось принять активное участие в подготовке свадебного торжества, вдруг разоткровенничалась о свадьбе своей мечты. 

«У дитинстві зачитувалися Василем Скуратівським та Олексою Воропаєм. Вони вдало описали звичаї українського весілля. Святкували тиждень. З понеділка до четверга варилиха працювала над меню. Будували шалаш, молодята постили... У четвер наречена з коліжанками шукали барвінок, у п'ятницю його святили. Далі жінки-родички та друзі нареченої «виплітали з нього долю». Під фату ховали таємницю: блакитна стрічка – народиться хлопчик, рожева – дівчинка. У суботу йшли до шлюбу. У неділю досвятковували в новому вбранні. На кожен крок – пісня, на ритуал – страва... Але зараз такі весілля, як на мене, недоречні. Люди припинили шлюбитися назавжди. Тому я прихильниця фуршетних весіль. Гості, які ненадовго, які не розсиджуються, наче символізують теперішні стосунки між молодятами: «Я люблю тебе зараз. За майбутнє не гарантую...»

Вот так все прозаично и по-современному. А подробности можно будет увидеть в воскресенье - выпуск «Войны миров» на «Новом канале» начнется в 18.30.

По материалам пресс-службы «Нового канала»

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...