]
Facebook LiveJournal Twitter

Одесский повар вытатуировал на ребрах лик Ольги Фреймут

13:00 26.05.2014 0

Поклонникам Ольги Фреймут есть к чему стремиться - повар одесского ресторана решил удивить ведущую и сделал себе татуировку с ее портретом и логотипом «Ревизора».

Во время ревизии, которая, к слову, разнесла репутацию ресторана, где работает парень, Владимира на рабочем месте не было. Антидепрессантом для парня выступило приглашение поучаствовать в пост-шоу «Страсти по Ревизору»: 

читайте также
Не забуду мать родную... Масти и страсти украинских медийщиц

- Оля Фреймут мені подобається давно: ще відтоді, як вона вела «Підйом» на «Новому каналі», – признается парень. – Потім стежив за нею у «Ревізорі» і дуже засмутився, що в день, коли вона з'явилася у нас в «Олів'є», я працював на виїзді. Тому, отримавши запрошення взяти участь у «Страстях за Ревізором», вирішив, що не можу згаяти шанс висловити Ользі своє захоплення. І вирушив до тату-салону. Майстер, почувши моє прохання, здивувався: «Ти розумієш, що з цим малюнком доведеться ходити не день і не два? А як влітку вийдеш на пляж?» Але мене це не бентежить: по пляжу я ходитиму з гордістю! Щоправда, татуювання у мене тимчасове – через півроку зійде. Але хоча б цей час Оля буде в мене «під боком».

Фреймут поступок Вовы шокировал: 

- Пишаюся людьми, які здатні на такі вчинки, – сказала телеведущая. – Я, напевно, вмиратиму – зберу своїх онучок, розповім цю історію і побажаю самим дожити до такого. Це так зворушливо!

Продолжение истории - в пост-шоу «Страсти по Ревизору» сегодня

По материалам revizor.novy.tv

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...