]
Facebook LiveJournal Twitter

Виталий Кличко сбежал от вопросов Кати Осадчей. ВИДЕО

17:20 22.09.2014 0

Программа «Светская жизнь» в лице Кати Осадчей добралась до киевского мэра Виталия Кличко с животрепещущим вопросом - как лично он будет готовиться к зиме? Учитывая отсутствие горячей воды и перспективы отсутствия отопления у киевлян, реакция Кличко оказалась достаточно предсказуемой: Осадчая «гнала» мэра почти до его машины.

Расшифровка для ленивых:

- Віталію, зараз вся країна обговорює, як кияни переживуть цю зиму. Хтось закуповує бойлери, хтось стіни оббиває утеплювачем. А як ви особисто готуєтеся?

- Готуюся. Навідуюсь до інших країн, звертаюся за допомогою, щоб отримати снігоприбиральну техніку. Тобто, я готуюсь також до зими. Це моє особисте, персональне завдання, щоб Київ пережив цю зиму якомога м'якше. Ми знаємо, що сьогодні ми знаходимося у катастрофічних умовах: великий дефіцит бюджету, грошей немає, снігоприбиральної техніки також немає, газу немає… І я зроблю все, що від мене залежить, аби ці проблеми вирішити. Щодо іншого - в мене є теплі речі, тому за мене не хвилюйтеся.

- Ще одне питання.

- Мені вже час.

- Віталію, я за вами до машини дійду, я теж швидко ходжу. Ще одне питання!

- Я вибачаюся, в мене сесія починається.

- Ніхто за вас не буде голосувати, якщо ви так бігати будете.

- Зараз я вас поцілую.

- Ні-ні-ні! У вас вибори скоро. Знаєте, скільки ви зараз втратили голосів? Ви ж перший номер у списку!

- На сесію запізнююсь!

- А як же вся Україна?..

Вопрос Осадчей повис в воздухе. Так что продолжаем кипятить кастрюльки и утеплять стены. А вот Виталия, боюсь, будут греть не только теплые вещи, но и лучи ненависти жителей Киева.

По материалам svitske.1plus1.ua

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...