]
Facebook LiveJournal Twitter

Канал Xsport уходит с телеарены? ОБНОВЛЕНО

15:53 23.12.2014 0

Вчера директор Dunе HD в Украине и член Общественного совета при Нацсовете Александр Глущенко обнародовал в своем Фейсбуке любопытную информацию о грядущем закрытии спортивного телеканала Xsport. Ну а комментаторы оперативно дополнили картину:

Xsport, Александр Глущенко

В общем, озвученная информация очень похожа на правду, но утверждать пока ничего не берусь - подожду ответа на запрос в пресс-службу вещателя.

UPD

читайте также
Наш спорт - что хотим, то и делаем. Воображариум канала XSport

Через несколько часов я получила официальный релиз о происходящем. Оказывается, с 1 января XSPORT на 90 дней приостановит телевещание, а онлайн-вещание и новостной сайт продолжат работать без изменений.

« В умовах непевності валютного курсу телеканал XSPORT прийняв рішення з 1 січня 2015 року призупинити власне телевізійне мовлення. В першу чергу, такі заходи пов’язані з неможливістю сформувати бюджет для закупки якісного іноземного контенту, оплата котрого проводиться у доларах та євро.

Таким чином, наразі канал призупиняє мовлення на 90 днів для оптимізації технічних видатків. Після вирішення нагальних питань телевізійний бродкаст каналу XSPORT буде відновлено.

В той же час, онлайн-мовлення каналу та функціонал новинного сайту XSPORT.ua змін не зазнають. Ресурс продовжить інформувати українських вболівальників про найзначущіші спортивні події на території нашої країни та по всьому світові. На сайті й надалі проводитимуться онлайн-трансляції, так звані «стріми», та інтерв’ю.

Зазначимо, що канал XSPORT був створений та функціонував як потужний соціальний проект. З моменту старту телевізійного мовлення каналу у його розвиток було інвестовано близько 40 мільйонів доларів, в той час як в умовах кризи рекламного ринку канал отримав від продажу реклами менше 900 тисяч доларів, що в умовах послаблення гривні призвело до ще більшого зменшення прибутку каналу. За час свого існування канал XSPORT давав змогу українцям на безоплатній основі насолоджуватися найпрестижнішими змаганнями, слідкувати за найгарячішими перипетіями світового спорту, вболівати за вітчизняних спортсменів та за власних улюбленців в іноземних клубах».

Надеюсь, по прошествии указанного времени вещатель вернется в строй.

Фото - xsport.ua

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...