]
Facebook LiveJournal Twitter

Канал RU MUSIC идет в Европу

09:36 20.10.2015 2

Случилось то, чего лично я ждала еще около года назад: телеканал RU MUSIC наконец пришел к осознанию, что его название может действовать на украинского зрителя, как красная тряпка на быка, и решился его поменять. Предлагаю ознакомиться с трогательным заявлением вещателя по этому поводу:

«Дозвольте повідомити, що починаючі з 1 листопада 2015 року музичний телеканал «RU MUSIC» змінює назву. Наша країна все ближче і ближче наближається до Європи, з кожним днем віддалюючись від Росії, тому наш телеканал вирішив змінити свою суперечливу назву. Прощавай, RU, ласкаво просимо, EU! З 1 листопада 2015 року з назви нашого телеканалу непомітно зникне буква «R», а її місто займе «Е». Сподіваємось, що «EU MUSIC» не розчарує своїх глядачів, з часом відходячи від свого теперішнього формату у бік сучасної європейської музики.

Також, з 1 листопада 2015 року, «EU MUSIC» запустить в тестову експлуатацію свою власну мережу розповсюдження сигналу, як SD, так і HD версій телеканалу через мережу Інтернет. На початку, приймаюче обладнання отримають кабельні оператори, що дозволить їм покращати якість телевізійної картинки SD версії «EU MUSIC» мінімум в три рази, у порівняні із теперішньою якістю із супутника, а бажаючим запустити в мережу HDверсію телеканалу, отримати сигнал телеканалу в HD якості.

На початку 2016 року, користувачі смарт ТВ пристроїв отримують окремий додаток, що дасть змогу дивитися EU MUSIC HD без використання супутникового чи кабельного прийому».

Поздравляю вещатель с новым этапом. Вот бы еще странная реклама с канала пропала, чтобы даже Нацсовет был им доволен.

По материалам пресс-службы EU MUSIC

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...