]
Facebook LiveJournal Twitter

Плюсы ответили на обвинения в адрес журналистов ТСН

16:42 27.11.2015 1

Оперативно отреагировал канал «1+1» на мою утреннюю публикацию с письмом жительницы Кагарлыка Ярославы Ольшанской, в котором она обвиняет журналистов ТСН в предвзятом освещении произошедшего с ее участием ДТП.

Ярославе незамедлительно ответили, а текст ответного письма прислали и мне в том числе. Спешу им с вами поделиться:

«Шановна пані Ярославо,

У відповідь на ваш запит повідомляємо, що 1+1 медіа з особливою увагою ставиться до питань незаангажованості та об’єктивності роботи своїх співробітників, зокрема – редакції та журналістів Телевізійної служби новин телеканалу 1+1.

Обираючи теми для сюжетів, ТСН керується виключно їх актуальністю. Робота над новинним сюжетом щодо зазначеного смертельного ДТП, жодним чином не пов’язана з діяльністю співробітника 1+1 Сергія Кравченка, що займає посаду інформаційного продюсера – тобто виконує обов’язки, що не мають відношення до журналістської діяльності, а отже не може впивати на створення новинного матеріалу.

Обов’язок журналіста-професіонала – продемонструвати будь-яку ситуацію об’єктивно, вислухавши усіх її учасників та сторони, що мають до неї відношення. Вашу точку зору також враховано в сюжеті.

У будь якому разі,  журналіст не робить висновки, а інформує. Висновки роблять правоохоронні органи та судова система, сподіваємось цей випадок не стане виключенням».

Не уверена, что этот ответ удовлетворит Ярославу. И, честно говоря, не знаю, кто в этой ситуации прав, кто виноват. За что, как говорится, купила, за то и продаю. А выводы делайте сами.

 

Фото - workle.ru

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...