]
Facebook LiveJournal Twitter

Людина проти коня

15:05 01.10.2011 0

Людина проти коня.

Скульптор Олег Рябо з Комсомольська, що на Полтавщині вирішив позмагатися швидкістю з конем на прізвисько Росинка. Митець за останні роки прикрасив рідне місто близько двадцятьма забавними творіннями, серед яких – і торговка насінням, і дитина в капусті, і гаїшник, і сантехник… Також скульптор відомий своїми екстравагантними еротичними скульптурами Юлії Тимошенко, Раїси Богатирьової та Ганни Герман.  

Незважаючи на свій вік, у 57 років спортсмен з Комсомольська знаходиться у гарній фізичній формі. Три роки тому, у 2009 році він перетнув на велосипеді кордон Україні з Росією подолав шлях від Комсомольська на Дніпрі до Комсомольська на Амурі  - а це понад  10 000 кілометрів. Як зізнається сам Олег – на цьому він зупиняти свої спортивні досягнення не збирається. Отже і сьогодні на глядачів чекав такий собі спортивний креатив.

 

 Спеціально для забігу було обрану чине найшвидшу лошицю, дуже неспокійного норову, яку навіть на стартовій лінії було тяжко втримати.

Як для Олега так і для Росинки такі перегони будуть вперше. Чоловік буде бігти наввипередки з конем дві дистанції – 60 та 200 метрів.  Наїзниця Марія, зізнається – навіть не змагаючись не кожен кінь її дожене, тому талановитому скульпторові прийдеться тяжко.

Ось і останні приготування, розминка, розігрів і … старт.

Перша спроба за Росинкою. На другій дистанції в 60 метрів виграє Олег. Третя спроба – чоловіка знов обскачано.

 

 Довгу дистанцію в 200 метрів скульптор також програє незважаючи на вдалий початок – мовляв не вистачило швидкості.

Але на цьому чоловік не збирається зупинятися, і вже у серпні збирається подолати наввипередки з конем відстань у 10 кілометрів по пересічній місцевості.

Як говорить сам Олег, він хоч і не обскакав коня, але своїм прикладом довів – що життя після п’ятдесяти не закінчується.

 

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...