]
Facebook LiveJournal Twitter

КАРМА

11:27 28.07.2010 5

Передісторія

  1. Так склалося, що я маю музичну освіту. Я сяк-так умію читати ноти з листа і ансамблювати (ан-сам-блювати, ггг) в хорі. У мене баритон хорошого діапазону із душевнійшим і дещо солодкавим тембром. Тому фактично до 30 років я співав у більшості хорів Луцька, в тому числі в хорах кількох православних, і не зовсім, конфесій. Церковні возгласи й піснеспіви досі тривожать мені душу та пригадують мою буремну, тобто цнотливу юність, проведену спочатку серед слинявих бабів і дідів на криласах, а згодом - серед чванливих дядьків і тіток на хорах.
  2. Хазяйка премиленької квартирки на Кловській, котру я наймаю, досі не повністю повикидала мотлох, про що її прошено неоднократно. Більше того, не так давно вона вирішила зробити мені приємне, та привезла в хату сильно вживаний ТЕЛЕВІЗОР. Додала мотлоху, тоість. Телевізор не простий, а з сюрпризом: стабільно працюють тільки 5 каналів, а решта після кількох хвилин роботи вимикаються, причому далі вимикається й сам телевізор. Ось невмирущі 5 каналів хазяйчиного чудо-телевізора:

КІНО

ІНТЕР

1+1

ПЕРШИЙ

УКРАЇНА

 

Історія

Волєю судьб більшу частину часу я нині працюю вдома. Вранці, прибігши з парку та взявши душ, маю звичку вмикнути навмання чудо-телевізор та помандрувати п'ятьма невмирущими каналами, пожовуючи вівсянку та посьорбуючи чайок...

Так вот питання:

 

ЗА ЩО УЖЕ КОТОРИЙ ДЕНЬ ЩОРАНКУ НА МАЙЖЕ ПОЛОВИНІ ДОСТУПНИХ ДЛЯ МЕНЕ КАНАЛІВ МЕРЕХТЯТЬ РЯСИ, БОМКАЮТЬ ДЗВОНИ ТА КВИЛЯТЬ ЗІМЛІЛІ ВІД СПЕКИ ХОРИ, ГА???

ВРЯТУЙТЕ МЕНЕ ХТОСЬ ОД ДУХОВНОСТІ ІНТЕРА Й ПЕРШОГО!

 

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...