]
Facebook LiveJournal Twitter

Осінь під ногами

11:25 13.10.2010 1

Смажені каштани, запашний чай з молоком та жовтень під ногами.... Відтоді, як я покинув „ВІКНА” минуло півроку. З того часу багато чого змінилося....почався „Х фактор”, завершилися таланти, розпочалася осінь, з’явилася впевненість у своїх силах...тепер я можу все, ну майже все.)))

Вчора, десь між Рівнем та Львовом, мені зателефонувала „Няня” та попросила написати щось.... Тю, і справді, за роботою я зовсім забув про свій блог. І от, за вісімсот кілометрів від домівки в Ужгороді, закутавшись у покривало готельного номеру я „строчу” ці стрічки...))

О, між іншим, Ужгород – це окрема тема для розмови... Затишний, малий, без сумнівів гарний. Сьогодні разом з оператором ми вирішили погуляти тутешніми вулицями. Зізнаюся, страшенно змерз у вуха....хоча, який дурень вдягне у холод майже літній тренч, скажете ви. Я вдягнув і схибив... Та от, окрім пожовклих будинків, закручених вулиць, неймовірної кількості крихітних кав’ярень в око впали купи сміття – просто посеред міста. Дивує. як тутешнім людям, які роками пліч-о-пліч мешкають із угорцями, словаками, одним ловом європейцями не гидко дивитися на це щодня.... Нещодавно у „Ескваері” я прочитав цікавуще дослідження про те, що люди стали людьми завдяки відразі, відмежовуючи погане від хорошого, гниле від якісного, смердюче від приємного. Схоже, деяким ужгородцям, які просто на центральній площі вивели на стіні малюнок із щойно спожитого сміття, відчуття відрази поки не властиве....((( А шкода!

Мораль мораллю, та приїхали ми до Ужгорода не за цим.... Наперед забігаючи скажу, що невдовзі на СТБ  стартує пост шоу „Х фактора”. Серед усього буде купа цікавинок, інтриг, провокацій, точно, гарних репортажів... Ужгород – батьківщина найвідвертішої із наших суддів. Саме тому тут на Йолку чекатиме сюрприз, який, впевнений здивує не лише її, а й вас. Який саме – побачите вже дуже скоро в ефірі СТБ!!!!!

А зараз час лягати, завтра напружений знімальний день... І, головне, треба не забути скоштувати смажених каштанів, кажуть, тут вони, наче у Франції. На годиннику майже перша ночі, кінець зв’язку! Час гасити світло.....

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...