]
Facebook LiveJournal Twitter

Кайлі, яку ви не бачили...

16:45 25.10.2011 32

Вона бажана та популярна, вона володарка численних нагород, кожна її пісня стовідсотковий хіт... Вона - пані Міноуг. До останнього моменту мало хто вірив в те, що саме вона виступить на вітчизняному "Х Факторі". Та й сама Кайлі наостанок в аеропорту Бориспіль зізналася - досі не може повірити, що знаходиться в Києві. Адже до прильоту в Україну найсексуальніша діва планети мало що знала про нашу країну... Але тепер в неї є вишиванка, яка зворушила на перший погляд незворушну зірку до сліз. Кайлі пообіцяла вдягути її в Британії. Вона не втомлювалася посміхатися та постійно фотографувати незнайому їй країну на власний айфон...



Вишиванка шита червоними нитками по білому - подарунок від СТБ

 

Наостанок Кайлі розглядає обкладинку зі своїм зображенням. Хіба це я?!

Але про все по черзі... Як ви вже знаєте, Кайлі прилетіла в п'ятницю по обіді в супроводі балету та кількох менеджерів. Із новим кольором волосся та в чорних окулярах... За якими насправді ховалася маленька мила жінка, яка заряджала позитивом з першого інтерв'ю. На яке суботнього ранку я їхав з особливою насторогою - перш за все боявся за свою англійську. Проте, щойно ми увімкнули камеру, страхи розвіялися, Кайлі заворожила з першого погляду, з першого потиску руки. Посміхаючись у відповідь, Міноуг сказала, що українці надиво завжди щасливі та усміхнені, від них віє свіжістю. Особисто для неї, людини, яка веде здоровий спосіб життя, це дуже приємно!

Кайлі у Борисполі

Поспілкувавшись, роздавши автографи шанувальникам на порозі готелю "Intercontinental", Кайлі відправилася до павільйону шоу "Х фактор". Там на неї чекав грімваген та зіркове містечко, збудоване ще минулоріч для проекту "Танці з зірками". На першому ефірі "Х фактора" його цілком та повністю віддали команді Кайлі Міноуг. Цікаво, що саме там встановили пересувний гриль, аби приготувати спеціально для Кайлі та її балету обід.

 

Власне меню

Пообідавши, Кайлі ступила на сцену шоу "Х фактор"... До ефіру лишалося менше чотирьох годин, коли зірка розпочала прогон. "Невідомій версії" вдалося відзняти саундчек від першої і до останньої композиції. Цікаво, що саме на цих кадрах Кайлі та її балет без гриму. Та навіть без нього зірка виглядає неперевершено. Перш аніж розпочати повноцінну репетицію того чи іншого номеру Кайлі відточувала кожен рух на сцені, розспівувалася без музики знову та знову. Ви навіть уявити не можете, чого їй коштував блискучий виступ увечері!

 

Прогон в розпалі... До прямого ефіру менше чотирьох годин!

Графік Кайлі в павільйоні був розписаний до останньої хвилини. Одразу після першого виступу на неї чекало інтерв'ю із журналісткою "Х фактора" Інесою Резановою. Слідкуючи за виступами на моніторі, Кайлі привітно розповідала про враження від них. Зірка зізналася, що її вразили абсолютно всі учасники шоу, приємно чути сильний вокал та бачити неабияку харизму з екрану. Проте найбільше пані Міноуг хвилювалася за Аркадія та Маліку, саме вони виконували її хіт "Confide in me"!

Кайлі з Оксаною швидко знайшли спільну мову                                                         

Роздавши інтерв'ю Кайлі мала кілька хвилин перепочинку перед другим виходом на сцену... Пила чай, розмовляла із друзями по телефону. Зірка не втрималася, аби не поділитися своїми враженнями від України з фанатами на сторінках  твітеру.



Ці фото зроблені Міноуг власноруч в грімвагені...

... де спеціально для гості обладанали кухню, душ, туалет, надсучасну гримерку

Виступивши, Кайлі пошкодувала лише про те, що так і не встигла познайомитись із учасниками українського "Фактора" особисто - на жаль забракло часу. Наступного дня Кайлі відлетіла до Британії. Наостанок вона подякувала всім, сказавши, що попри молодість українській команді не бракує професіоналізму!

 

Прощання... Кайлі разом із керівником зіркового департаменту СТБ Алісією.

До Лондону Кайлі повезла вишиванку, гарний настрій та фото Києва. Які зробила на той самий айфон дорогою в аеропорт! 

Це фото Кайлі також виклала у twitter

P.S. Більше у невідомій версії "Х фактора", 7 січня 2012 року в ефірі. Не прогавте!

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...