]
Facebook LiveJournal Twitter

Павел Зибров: «Спочатку Перший національний не платив взагалі, а потім я псіханув»

17:30 16.08.2012 13

Вчера я вам рассказала, что новыми ведущими шоу «Караоке для взрослых» на Первом национальном стали Ольга Сумская и Виталий Борисюк. Естественно, я сразу заволновалась за своего любимого певца Павла Зиброва. Куда Первый дел народного артиста Украины и почему не предупредил его поклонников, привыкших лицезреть в телевизоре исполнителя песни «Хрещатик» каждую субботу и воскресенье?

К сожалению, на Первом национальном на эти вопросы мне никто не ответил. Я стала звонить музыкальному продюсеру канала Владиславу Багинскому, который до сих пор упорно не берет трубку. Затем решила обратиться к редакторам «Караоке» Слепушовой Ирине и Сергею Лапченко, но увы, длинные гудки так и не сменились приветливым «Алло!».

Тут я решила, что раз гора не идет к Магомеду, то легче узнать все у самой глыбы украинской песенной культуры Павла Николаевича Зиброва. На мое обеспокоенное «Добрый день!» артист ответил бархатным голосом:

- Привіт, Медіаняня!

- Чому ви пішли з «Караоке для дорослих»? Що сталося?

- Нічого страшного не сталося. Просто мені стало не так цікаво.

- Скільки часу ви пропрацювали ведучим?

- Десь місяців 9-10.

- Як ставитесь до Сумської та Борисюка, які зайняли ваше місце?

- Ой! Прекрасно! Дай Боже! Хай спробують. Кондратюк робить то саме по всій Україні і за її межами. В нього в шоу співають все що завгодно. І російською, і українською. Географія зовсім інша. А ми все ж таки були прив’язані до Майдану, і це є певною проблемою.

- Чому проблема? Це ж зручніше...

- На приватних каналах це все простіше. На державних… Це не моє. Попросив мене Бенкендорф спробувати, я спробував. Погрався в караоке, награвся.

- Може, ви плануєте почати працювати на якомусь з приватних каналів?

- Ні, воно мені зараз взагалі не потрібне. Я гастролюю. Навіщо воно мені?

- Можливо, все ж таки були пропозиції від приватних телеканалів?

- Ні, ні. Чесно кажучи, не прільщає.

- Але з понеділка по п’ятницю ви могли б працювати.

- Можемо, так. В будні – так. А в п’ятницю, суботу, неділю – це гастролі, приватні вечірки, дні народження, весілля, професійні свята.

- А як же ваші прихильники, які тепер не бачать вас на екрані?

- Вони нормально. Досі хочуть, досі дзвонять. Питають, коли приїду, коли де буду. Ще була проблема, що ми знімали передачу в суботу і неділю, а саме в ці дні у мене завжди гастролі. Треба було вибирати чи знімати програму, чи гастролювати.

- І ви обрали гастрольну діяльність?

- Безумовно. Я ж не ведучий. А по буднім дням не збереш народ. Виходило, що раз, другий, третій пропустив. Не поїхав і втратив гроші. А за мною ще 20 людей колективу, офіс, студія. Вони ж не поїдуть без Зіброва танцювати, чи музиканти – грати. Це просто підривало мою гастрольну діяльність.

- Тобто заробітна платня на Першому національному не перекривала гастролі?

- Зарплату на Першому національному я отримав тільки один раз. За 10 місяців.

- Чому?

- Тому що там постановка питання така: ти показуєш морду і працюєш на свою власну рекламу. Спочатку не платили взагалі, а потім я психанув і сказав: «В кінці-кінців треба ж якісь гроші платити!».

- То це й була основна причина, чому ви пішли?

- Ні! Та які там гроші на Першому національному. Я розумію інша справа на Інтері чи на Україні, чи на СТБ, чи на будь-якому іншому каналі. За таку програму мені там платили б по 2-3 тисячі доларів. Можна було б і на концерти не їздити. Я б і на балет свій мав би гроші. А коли все так, як було, коли я першу зарплатню отримав через 8 місяців роботи.

- А в якому розмірі?

- 10 тисяч гривень.

- Тобто виходить, по тисячі за місяць.

- Ну, якщо розділити, то так.  

Ну, Зибров-то точно не пропадет со своей красотой и людской любовью, а вот Первый национальный с такой пресс-службой может лицо потерять. 

Фото: absurdu.net

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...