]
Facebook LiveJournal Twitter

На НТКУ безжалостные сокращения штата. Письмо Шерина Бенкендорфу

18:38 14.05.2010 1

Вы уже, наверняка, слышали, что на «Первом национальном» объявили о массовых увольнениях в связи с изменениями структуры. Работники канала, особенно те, кто в возрасте, серьезно обеспокоились.  Обеспокоились и профсоюзы. Вы и об этом знаете, но мне удалось сфотографировать письмо  первого заместителя профкома Сергея Шерина, адресованное президенту НТКУ Егору Бенкендорфу, которое висит на доске объявлений НТКУ. Вот оно:

сергей шерин,бенкендорф,нтку,первый национальный,

 

Расшифровка:

Генеральному директору НТКУ

п. Бенкендорфу Є. А.

Шановний Єгоре Андрійовичу!

 

 

На останній зустрічі з Вами 27.04.2010 р. представники профкому почули, що скорочення будуть проводитися у відповідності з п.1 ст.40 КЗпП і, що у цьому випадку попереджати профком немає потреби, тобто ст.22 Закону України «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності» про завчасне, не пізніше як три місяці інформування профспілкового комітету не працює. Виникає питання, з якою метою, і на яких підставах буде проводитись скорочення? Скорочення заради скорочення?

Крім того, на тій самій зустрічі було сказано про планування нової структури компанії. Якщо це правда, то насправді мова йде про реорганізацію із одночасним скороченням штатів.

Йшла мова і про збільшення кількості програм власного виробництва та обсягів власного мовлення. Як це стикується зі скороченням штатів?

Нарешті 28.04.2010 р. Вами був підписаний Наказ № 202 про скорочення чисельності працівників НТКУ. Профкому, управлінням з діловодства та контролю, у наданні примірника було відмовлено. Відразу після реєстрації Наказу почалась процедура ознайомлення всього особового складу працівників творчих підрозділів про можливе скорочення їхніх посад.

Профком вважає, що в данному випадку, порушені права профспілок по захисту прав працівників НТКУ та вимагає призупинити процедури скорочення.

 

За дорученням профкому

 

Перший заступник голови профкому                                                             С.І. Шерін

26.04.2010 р.

 

 

МедиаНяня

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...