]
Facebook LiveJournal Twitter

А кто полюбил Бенкендорфа на Первом национальном?

14:47 19.06.2010 1

Генеральный продюсер Первого национального Егор Бенкендорф  в последнее время на ножах с профсоюзом из-за намерения реформировать канал и сокращать его штат. 

Воззвание членов профсоюза не осталось незамеченным - шума поднялось много. Нужно отдать должное руководству - реакция последовала мгновенная - на сайте Первого национального появилось обращение благодарных Бенкендорфу сотрудников НТКУ:

 

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ СПІВРОБІТНИКІВ НАЦІОНАЛЬНОЇ ТЕЛЕКОМПАНІЇ УКРАЇНИ

З відкритих джерел співробітники Національної телекомпанії України дізналися про висловлення недовіри Генеральному директору НТКУ Єгору Бенкендорфу з боку профспілки працівників культури НТКУ і висловлюють здивування та принципову незгоду з цим рішенням.

Насамперед дивує роль профспілки як генератора розколу великого колективу, тимчасом як її функція - об'єднувати. До того ж, кістяк колективу НТКУ збережено - творчим і технічним працівникам запропоновано нові ідеї та проекти. Потрібно також врахувати, що без структурної перебудови неможливе зміцнення позицій телеканалу в складному конкурентному середовищі.

Співробітники НТКУ підтримують зміни, які ініціювало нове керівництво телеканалу: у суто технічних питаннях - це вихід на супутник, у виробництві програм - відчутне підвищення денної частки в українському телепросторі. З ефіру усунуто ганебні для національного мовника телемагазини.

Разом з тим, нинішній стан НТКУ не дозволяє виконувати поставлені перед ним завдання, канал переобтяжений надмірною кількістю працівників і низькорейтингових програм. Дуже прикро, що ініціатори таких звернень не розуміють масштабу проблем, що стоять перед телекомпанією, та не усвідомлюють потрібності докорінних змін. Неприємно вражає і несправедливо зневажливе ставлення до нового керівника НТКУ, якого високо цінують колеги-професіонали провідних телеканалів.

Усі звинувачення, що сьогодні лунають на адресу нового керівництва, ідуть від людей, не зацікавлених у перетворенні «Першого Національного» на потужний, сучасний, високорейтинговий телеканал.

Ми висловлюємо довіру Генеральному директору НТКУ Єгору Бенкендорфу і чекаємо на подальше реформування телеканалу.

 

Ждать придется недолго. Говорят, 1 июля уволят 600 человек.

 

МедиаНяня

 

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...