]
Facebook LiveJournal Twitter

ТВі снова расписывается за СТБ

18:37 13.12.2010 1

Пресс-служба канала ТВі разослала пресс-релиз, в котором указала, что вместе с 5 каналом и СТБ требует увольнения Валерия Хорошковского.

«Як відомо, три незалежні телеканали ТВі, «5 канал» та СТБ закликали журналістів і представників українських та міжнародних громадських організацій підписати Звернення до президента, депутатів Верховної Ради, Парламентської Асамблеї Ради Європи, в якому наголошують на продовження тиску на незалежні засоби масової інформації, на те, що не розслідуються злочини проти журналістів. Телеканали у зверненні вимагають від української влади негайно виконати резолюції ПАРЄ та Європарламенту, звільнити Валерія Хорошковського з СБУ та Вищої ради юстиції, припинити тиск податкових та інших державних органів на незалежні засоби масової інформації», - сообщается в тексте.

Спустя некоторое время оказалось, что ТВі присоединил СТБ к борцам против Хорошковского без всяких на то оснований. И такое происходит уже не впервые.

СТБ в свою очередь вынуждены объясняться:

«Телеканал СТБ офіційно заявляє, що не причетний до заяв прес-служби телеканалу ТВі.
Прес-служба ТВі вже вкотре використовує ім'я та репутацію телеканалу СТБ та поширює свої заяви від імені СТБ, без погодження з каналом.
Просимо взяти до уваги, що заяви, які надсилають прес-служби інших телеканалів з зазначенням ім'я телеканалу СТБ, -  не підтримані телеканалом СТБ та відправлені без нашої згоди».



 МедиаНяня.

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...