]
Facebook LiveJournal Twitter

Нардеп Геращенко выступила против участия Златы Огневич на Евровидении

11:20 26.12.2012 3

Народный депутат от партии УДАР Ирина Геращенко призвала Украину отказаться от участия в Евровидении. Об этом нардеп, которая в Верховной раде трудится в комитете по евроинтеграции, заявила на своей странице в Facebook.

«Ніколи не розуміла і не підтримувала ажіотаж навколо Євробачення. В мене взагалі враження, що цим поп-конкурсом для підлітків та любителів попси так переймаються лише в Украіні і ще кількох краінах, яким, на жаль, поки що неможливо претендувати на серйозне представлення на Канському, Берлінському чи Венеціанському фестивалях, на інших важливих культурних конкурсах і подіях. Краще б цим переймалися», - поучаствовала в культурном дискурсе Геращенко. 

По мнению беременного депутата, Украина должна отказаться от участия в конкурсе из-за кризиса в стране: «Більше того - сьогодні більше 10 краін заявили, що економічна скрута змушує іх відмовитися від участі в цьому конкурсі. Слушна і мудра позиція, яку б варто було і Украіні взяти як цьогорічний досвід».

Замечу, что Украина, в отличие от других стран, не спонсирует выступления своих представителей на Евровидении, а потому высказывания Ирины Геращенко виглядят немного экстравагантно. 

По информации facebook.com

Фото - tsn.ua

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...