]
Facebook LiveJournal Twitter

Розинская признала в Евгении Тимошенко ребенка своей матери: Це - прекрасне почуття

14:30 22.01.2013 0

Теледива и правозащитница Наталия Розинская отреагировала на письмо Евгении Тимошенко «Не убивайте мою маму» и ответ на него депутата Партии регионов Елены Бондаренко. Оба текста очень эмоциональны и породили значительный общественный резонанс. Многие известные люди поспешили дать ситуации свою оценку. Не осталась в стороне и Розинская:

"Вона дитина своєї матері і активно бореться за неї. Це прекрасне почуття і так на її місці мала би зробити кожна донька. З іншого боку – я дуже ретельно відслідковую перебіг подій навколо Юлії Тимошенко і розумію, що, можливо, якась частина українців не довіряє органам влади, однак як юрист я можу сказати, що якщо є підстави для пред’явлення звинувачення, то це серйозно. Те, як Женя бореться за свою матір, це зворушливо, але щодо питання вини – тут все вирішить суд.

Що стосується відповіді Олени Бондаренко – я могла би про неї говорити дуже довго, я спостерігала за її висловами протягом її перебування в парламенті. Її персону я б не хотіла обговорювати, але те, що в нас більшість політиків не добирають слів, і їх вислови перетворюються на відверте хамство – це факт. Інтелектуальніші роблять це більш витончено. Як кажуть, дипломат – це людина, яка може вас послати і ви з нетерпінням будете очікувати цієї захоплюючої подорожі, а є такі, які виконують якесь замовлення або просто слугують своїм господарям".

 

Фото - news.intv.ua

По информации pl.com.ua

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...