]
Facebook LiveJournal Twitter

Дзидзьо считает себя ведущим №1: «Бо у мене моторчик в дупі!»

10:00 10.10.2013 5

Целый месяц вы выбирали лучшего ведущего-дебютанта украинского ТВ - пришла пора подвести итоги. Напомню, за почетное звание сражались 17 ведущих из 13-ти проектов на восьми телеканалах. А победу в итоге празднует Дзидзьо, который совместно с Аленой Мусиенко работает лицом в передаче «Пой, если сможешь» - за новоиспеченного ведущего проголосовали 3051 человек!

Признаться, такого результата я не ожидала, поэтому решила поинтересоваться, каким чудом «бороде» удалось обставить ближайшего конкурента на целую тысячу голосов.

К сожалению, поговорить с Дзидзьо напрямую мне не удалось - на гастролях. Пришлось отослать вопросы ведущему в письменном виде. Публикую ответы в оригинале:

«Короче тако, я - Мегапопулярний Дзідзьо, і мені тут питання якісь вислали. Питання щоправда не українською мовою, але нічого - зразу буду перекладати.

Отже, питання перше: на думку телеглядачів, ваш дебют був найвдалішим. Які відчуття з цього приводу?

Та які. Класно! Я тішуся, що у мене вийшло! Я не професіонал, ніколи не пробував того на телебаченні. Язик підвішений нормально, і ще й люди похвалили. Значить так само треба розвиватися в тому напрямку. Буду себе розвивати. Взагалі буду найкрутішим ведучим в Україні!

Молодой ведущий, голосование, Дзидзьо, Пой, если сможешь, Алена Мусиенко, Замоченные, Татьяна Ожелевская, подъем, Егор Калейников, Александр Пилипенко, Люблю. Чекаю

Дзидзьо: Выше, быстрее, популярнее

- Питання намбер два: як ви думаєте, чого у вас такий великий відрив від сусіда по голосуванню?

"Бо в мене моторчик в дупі! Та я скорше вмію педалі крутити! А зараз серйозно – через то, що у мене найкрутіший фан-клуб, в ньому вже майже 180 тисяч людей. Вони слідкують за мною, дуже мене люблять, а я їх ще більше люблю! Фан-клуб, дякую! Ви є найкрутішими в Україні!"

Третє питання, перекладаю: як вам в ролі телеведучого живеться? Чи не заважають зйомки передачі кар’єрі музичній?

"Ясно що мішають! Але що, що я маю робити, як люди хочуть і як музиканта, і як ведучого? Але мені теж цікаво! Я себе буду розвивати далі як телеведучий і пісні співати буду, і жартувати, і всілякі історії викладати в Інтернет, і , відкрию секрет, знімати українські фільми буду. Але, чесно кажу, воно трошки заважає. А ще я не думав, що говорити в телевізорі - то складніше, ніж співати".

Четверте питання: вас обвинувачують в плагіаті образа діда Андрона з шоу «Молочні брати», як ви то прокоментуєте?

"Якщо чесно, я донедавна не знав, ні хто такий Андрон, ні що таке «Молочні брати» по одній простій причині - бо не дивився телевізор. Але взнав недавно, бо загуглив Андрона в Інтернеті і подивився. Скажу так: нікого я не копіював і не копіюю. Я собі такий, як є. Все, що я роблю, співаю, кажу, то близьке мені і моїм прихильникам. Дід Андрон був, був і нема. А група DZIDZIO – то є самобутнє, неперевершене і найкрутіше. Мегапопулярний хто? DZIDZIO, хто ж іще і що!»

Молодой ведущий, голосование, Дзидзьо, Пой, если сможешь, Алена Мусиенко, Замоченные, Татьяна Ожелевская, подъем, Егор Калейников, Александр Пилипенко, Люблю. Чекаю

Новые ведущие «Подъема» оккупировали весь оставшийся пьедестал

А теперь об остальных участниках голосования. Новоиспеченная ведущая «Подъема» Татьяна Ожелевская (ранее участвовала в проекте «Голос страны», была в команде Олега Скрипки) заняла почетное второе место с двумя тысячами голосов. Остальные значительно отстали. Третье место у еще одного ведущего «Подъема» Егора Калейникова (349 голосов), четвертое – у Александра Пилипенко (проект «Люблю, чекаю» на телеканале «Украина»), за него свои голоса отдали 150 человек.

Меньше всех набрали Александр Бережок («Замоченные») и Андрей БондарьЧ/Б»). Но это не повод расстраиваться - пусть берут пример с Дзидьзо - не в смысле обзавестись моторчиком в недоступном без зеркала месте, а начинать плодить и множить в доступных соцсетях фан-клубы имени себя. 

Фото - Иванна Зубович, novy.tv, doba.te.ua

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...