]
Facebook LiveJournal Twitter

Козловский считает, что выиграл суд. Но это еще не конец, обещает Кондратюк

17:19 20.11.2013 1

Конфликт между Виталием Козловским и его экс-продюсером Игорем Кондратюком, по мнению Козловского, подошел к завершению. Об этом он поспешил с радостью сообщить в своем Facebook:

- Сірий осінній день став для мене неймовірно плідним... І закінчився відмінною новиною - я виграв апеляційний суд!! «Є ті, хто радіє після перемог. У мене немає на це часу» (Жозе Моуріньо), – написал артист.

Поскольку Виталий имен не называл, да и эвфемизмами не пользовался, журналисты предположили, что речь идет о судебном разбирательстве. Но Кондратюк тут же опроверг эту информацию у себя в микроблоге:

Як таке ДИВНЕ з точки зору закону про авторське та суміжні права рішення Апеляційного суду м.Києва (його виніс суддя Усик Г.І. Погугліть, поцікавтесь персоною :)) пов'язане з моєю суперечкою з так званою "невдячною свинею" про заборону на використання пісень, права на які належать мені. Відповідаю: ніяк. Суди в Оболонському суді продовжуються. Сподіваюсь на справедливі рішення цих судів на мою користь. Хочете розібратись, шановні "журналісти"? Розбирайтесь! Якщо вмієте щось, окрім "копі-паст". Але мені не дзвоніть. Я продовжую говорити про те, що дам коментар після закінчення розгляду судами МОЇХ позовів до відповідача. Бажаю співаку Vitaliy Kozlovkyi (чи як його там пишуть) гарних новорічних ялинок. Бо ж не останній раз його представники приходили у апеляційний суд!

Не серчайте, Игорь Васильевич.

По материалам tabloid.pravda.com.ua

Фото - ru.tsn.ua

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...