]
Facebook LiveJournal Twitter

Телеканал «Бизнес» ответил за увольнение выпускающего редактора

11:40 24.11.2013 0

На следующий день после заявления Татьяны Мельниченко об увольнении (выпускающего редактора телеканала «Бизнес» попросили с работы после выхода в эфир сюжета о Евромайдане), пресс-служба канала обнародовала заявление, объясняющее позицию руководства. Цитирую: 

«У зв’язку з подіями щодо звільнення випускового редактора телеканалу BUSINESS Тетяни Мельниченко повідомляємо наступне.

Телеканал BUSINESS, як відомо позиціонує себе довідником з бізнесу. Доказом цього є висвітлені реальні історії як розпочати та розвивати свою приватну справу. Власне, програмна концепція передбачає діловий формат телеканалу. Для телеглядача – це максимум доступної інформації стосовно сучасної економіки та безліч практичних порад для бізнесменів-початківців.

Суспільно-політичні сюжети та найактуальніші політичні теми у програмній концепції телеканалу не передбачено. Відповідно, редакція телеканалу не виробляє матеріалів зі згаданої тематики.

22 листопада 2013 року в ефір вийшов сюжет, який не відповідає формату телеканалу BUSINESS. Проігнорувавши діловий формат телеканалу, випусковий редактор Тетяна Мельниченко, власноруч включила до ранкового ефіру заполітизований сюжет. Це свідчить про ігнорування принципів роботи телеканалу та безвідповідальність співробітника, який розмістив подібний матеріал в ефір.

Нагадаємо, що декілька місяців поспіль редакція телеканалу працює над серією сюжетів про економічні плюси та мінуси асоційованого членства в ЄС, до того ж без жодних політичних оцінок.

Дотримуючись стандартів об’єктивності та збалансованості новин, ми не могли проігнорувати подібні дії співробітника, що призвели до порушення програмної концепції телеканалу. Це питання обговорено на нараді редакційної колегії, після якої Тетяна Мельниченко написала заяву про звільнення за власним бажанням».

Как хорошо, что в нашей стране нет цензуры. Ну а формат - он и в Африке формат.

Фото - business-tv.com.ua

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...