]
Facebook LiveJournal Twitter

Телеканал Януковича станет рупором «Правого сектора»?

11:20 18.03.2014 0

Телеканал «Тонис», собственником которого называют Александра Януковича, будет сотрудничать с «Правым сектором». Сообщение об этом вчера появилось на сайте общественного объединения. Цитирую:

«Громадське об’єднання «Правий сектор» домовилося про інформаційну співпрацю з телеканалом «Тоніс». Ми вдячні керівництву каналу за неупереджене ставлення до «Правого сектора» і раді тому, що відтепер глядачі «Тоніса» першими зможуть отримувати правдиву інформацію про нашу діяльність, дізнатися нашу позицію щодо подій в Україні та за її межами.

Підкреслюємо, що співпраця «Правого сектора» з «Тонісом» не означає, що ми втручатимемося в редакційну політику каналу чи встановимо над ним ідеологічний контроль. Це означає лише одне: «Правий сектор» відкритий до спілкування з журналістами, а «Тоніс», який першим запропонував таку співпрацю, отримав нашу згоду.

Ми впевнені, що тільки слідуючи принципам свободи слова, відкритості та вільного обміну інформацією, ми можемо збудувати нову Україну та не допустити реставрації режимів, подібних до режиму Януковича».

По информации «Укрправды», переговоры о сотрудничестве длились несколько дней. И как только начались, на канале появился его экс-руководитель Дмитрий Тузов, а также бойцы «Правого сектора» - в качестве охраны.

Нынешнее руководство «Тониса» комментировать нововведение пока отказывается – посмотрим, чем обернется столь неожиданное сотрудничество.

По материалам pravda.com.ua

Фото - kor.ill.in.ua

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...