]
Facebook LiveJournal Twitter

Журналистке СТБ угрожают убийством

13:00 08.08.2014 0

Журналистке СТБ Ирине Федорив угрожают убийством подельники депутата-священника. Ира занималась расследованием махинаций отца Николая (он же депутат Ильницкий) и в итоге столкнулась с прямыми угрозами в свой адрес:

«В коментарях від дописувача, яка іменується Ларисою, майже щодня пише коментарі на захист отця, стверджує, що відношення до приходу Ільницького вона не має, пролунала на мою адресу відверта погроза», - рассказала журналистка, приложив скриншот комментария Ларисы. В нем женщина желает смерти журналистке, проклинает ее и добавляет, что адрес Иры ей известен.

Федорив уже написала соответствующие заявления в милицию:

«Хочеться вірити, що міліція дуже швидко розслідує цю справу й знайде людину, яка написала погрози, аби упередити будь-які її злочинні дії й притягнути до відповідальності. І ще є велике прохання до УПЦ КП. Розберіться, будь ласка, що у нас відбувається в селищі в парафії, бо торгівля «секондом», незаконне будівництво паркану, яке збурило громаду, недобудована роками церква (у той час, як в УПЦ МП її звели дуже швидко), погрози вбивством викликають не лише моє занепокоєння, але й занепокоєння мешканців мого округу, що межує з територією колишнього дитсадка», - высказала надежду журналист. 

Подробности истории Федорив можно найти в ее блоге.

По материалам blogs.pravda.com.ua

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...