]
Facebook LiveJournal Twitter

Людмила Барбир изменяет Жмакиной с психоаналитиком

15:00 07.10.2014 0

Ведущая «Сніданку з 1+1» Людмила Барбир исполнила главную роль в короткометражке украинского режиссера Олега Филипенко «Во всем виноват сценарист». Компанию на съемочной площадке Людмиле составил Остап Ступка - он сыграл психоаналитика, а она, соответственно, пациентку.

- За сценарієм, я прошу допомоги у психоаналітика і в ньому під час розмови бачу своє відображення. Моя героїня розуміє: те, що вона вважає проблемою, насправді тільки ілюстрація. Просто треба інакше все сприймати, треба знайти людину зі схожим світосприйняттям і подібними бажаннями. У процесі вона бачить, що у її лікаря такі самі проблеми, - рассказывает Барбир.

По словам Олега Филипенко, короткометражная лента будет частью основного фильма, который называется «Сценарист».

У нас буде кілька короткометражок, об'єднаних спільною темою. Нині ми лише на початку шляху. Це перша новела циклу. Сам фільм буде готовий не раніше, ніж за рік-півтора, але доти кожна новела житиме окремим життям, буде самодостатньою. На цьому етапі роботи я розглядаю варіанти участі цієї стрічки в міжнародних кінематографічних конкурсах. У фільму  велике фестивальне майбутнє! - надеется режиссер.

Оценить игру Барбир можно на этом видео:

По материалам 1plus1.ua

Фото - kino-teatr.ru

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...