]
Facebook LiveJournal Twitter

Шоксенсация! На «Эспрессо.ТВ» могут появиться сериалы

10:02 10.12.2014 1

Пользуясь тем, что телеканал «Эспрессо.ТВ» на днях отпраздновал свою первую годовщину, я оправилась к вещателю в гости – поздравить да о планах на будущее разузнать. Подробный отчет о походе – чуть позже, а пока – вот вам занимательная информация к размышлению: совсем скоро информационную сетку канала когут разбавить…сериалами. Этой новостью меня огорошил коммерческий директор «Эспрессо.ТВ» Николай Тыпусяк. По его словам, финт возможен, поскольку канал всерьез намереж расширять свою аудиторию:

- Якщо ми знайдемо гарний і цікавий серіал для думаючого глядача, то все можливо. Я б саме так охарактеризував нашу аудиторію – думаючі люди. Тобто, вона не дивиться телевізор задля того, аби отримати емоції, і я вам точно скажу, що в цьому сегменті ми конкурувати ні з ким не будемо. Тож якщо ми знайдемо такий продукт, який би міг зацікавити нашу аудиторію, і при цьому він буде доступний нам по ціні, то ми поставимо його в ефір. Таким чином ми сподіваємося долучити до нас жінок і збільшити аудиторію.

Слова Николая подтвердила и Мария Гурская, программный директор канала:

- З приводу серіалів ми продовжуємо внутрішні дискусії - я особисто схиляюся до того, що ми маємо розвиватися в першу чергу як інформаційний канал. При цьому маємо бути гнучкішими до аудиторії: більше орієнтуватися на те, чого від нас чекає глядач у той чи інший час доби. На мою думку, задоволення інтересів глядача не обов’язково має відбуватися через закупний продукт. Якщо ми все ж таки вирішимо показувати серіал, то це буде продукт для пізнього прайму, який логічно продовжить наш інформаційний день: щось динамічне і злободнівне, що було б віддзеркаленням сьогоднішніх подій в Україні і світі. Цей продукт має давати потрібні відповіді на питання щодо пошуку шляхів виходу з внутрішньої та зовнішньої кризи.

- На світовому чи українському ринку вже є серіал, який би задовольняв ці потреби?

- Є, але подробиць я вам не розкажу через комерційну таємницю (смеется).

О том, почему комментарии спикеров остались на языке оригинала, и что еще приберег для своих зрителей «Эспрессо.ТВ» - скоро.

Фото - sostav.ua

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...