]
Facebook LiveJournal Twitter

Татьяна Черновол обвиняет «Украинскую правду» в манипуляциях

18:11 15.04.2015 1

Выждав, когда все выскажутся по поводу ее налоговой декларации, Татьяна Черновол решила пойти изведанным путем: написать блог на «Украинской правде». В нем девушка не только подробно расписала источники финансирования, но и прошлась по некогда родному изданию, обвинив его в манипуляциях:

«Щодо УП мені дуже прикро за маніпулювання інформацією. При чому це вже вдруге.

В минулому році УП зробила мою декларацію з мізерними доходами головною новиною, теж без жодних пояснень. Хоча, саме в УП якнайкраще були обізнані чому в мене за 2013 рік була «нульова» декларація, адже найвагоміші журналістські розслідування в мене публікувалися саме в УП!!!

Однак на офіційній сторінці було опубліковане не багато, а УП виплачувало гонорари лише в такому разу. Все, що я друкувала в блозі було – БЕЗКОШТОВНО. Тому я справді мала в 2013 році дуже низький дохід. Проте мені довелося працювати безкоштовно тому що УП добре читалося, а мені було важливо, щоб резонансні розслідування дійшли до читача, а на офіційній сторінці мені відмовляли в друці. Наприклад кілька місяців, валялося в редакції і так і не було надруковане розслідування щодо Арбузова та щодо мисливського маєтку Януковича, зрештою ці відмови стали такими тотальними, що не хотілося принижуватися і я не пропонувала, а друкувала відразу на блозі. Хоча дуже дякую УП за відвагу надрукувати на офіційній сторінці розслідування, як Бойко вкрав з «Нафтогазу» 2 млрд. доларів. Тому за тут публікацію я заробила гонорар - 300 доларів в конверті, які просто не могла відобразити в декларації.

Проте тоді справді було небезпечно мене друкувати. А зараз що відбувається з УП? Мені здається, що подібні інформаційні маніпуляції це просто підлість».

Прочитав такие наезды на собственном портале, Алена Притула снизошла до того, чтобы отметиться в комментариях под блогом:

Татьяна Черновол, Украинская правда

Видать, своими откровениями Таня попала в самую точку. Обычно в подобных случаях Притула предпочитает хранить молчание.

Фото - lampa.today

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...