]
Facebook LiveJournal Twitter

Мама Кузьмы написала о нем книгу

10:06 08.05.2015 0

Мать трагически погибшего лидера группы «Скрябин» Андрея Кузьменко, Ольга Михайловна, написала книгу-воспоминание о покойном сыне – «Моя дорога птаха. Мамина книжка».

Кузьма, Скрябин

В ней собраны воспоминания Ольги Михайловны о сыне и его фотографии разных лет. Кроме того, мама Андрея Кузьменко расскажет, как ей удалось пережить страшную трагедию.

«Це дуже несподівана книжка, – пишет в своем Facebook издатель Марьяна Савка. – Зрештою, несподіваною є для всіх нас втрата Кузьми. Пані Ольга, мама Андрія, пережила цю втрату завдяки всім тим людям, які говорили про те, яке важливе місце займав її син у їхньому житті. Вона прийшла до нас у видавництво саме тому, що у збірнику «Казки під подушку» ми надрукували казку Кузьми. Виявляється, він збирався написати цілу книжку казок від ангелика Лєльчика. Не встиг. Ця книжка — це справді мамина книжка, мамині дуже теплі спогади про найдорожчого сина, мамою відібрані знимки. Вона дуже перегукується з його піснею «Старі фотографії». Наприкінці травня вона з'явиться друком, якраз до концерту, який Кузьмі готують його друзі».

Книга выйдет в издательстве «Видавництво Старого Лева», а ее релиз состоится уже в конце мая. 

По материалам viva.ua

Фото - vesti-ukr.com

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...