]
Facebook LiveJournal Twitter

Гонгадзе рассказала, чем будет заниматься на канале Аласании

11:27 28.08.2015 0

Телеканал «Перший» входит в свою первую осень под стягом Общественного вещания, а значит, его зрителей ждет немало сюрпризов. Одним из таких, как я уже вам рассказывала, станет новый авторский проект Мирославы Гонгадзе, получивший название «Прайм тайм». И хотя точная дата премьеры пока висит в воздуха, ведущая уже готова делиться некоторыми подробностями своего детища.

Это будет ток-шоу, в рамках которого Мирослава готовится вызывать на подробный и откровенный разговор тех людей, чья деятельность так или иначе влияет на судьбу страны - политиков, экспертов, чиновников. Эти и другие тонкости проекта Гонгадзе рассказала в небольшом интервью пресс-службе вещателя, с которым я и предлагаю ознакомиться.

- Проект «Прайм тайм» планується як інтерв’ю із відомими політиками, з людьми, які нині на найвищих посадах в Україні та США. З якого боку будете підходити до української теми? На чому робитимете акценти?

- Я хотіла робити подібну програму вже давно. У програмах «Голосу Америки» я маю можливість спілкуватись з цікавими особами і речі, які вони розповідають, часто не потрапляють в ефір через брак часу. Нарешті з’явилася нагода – керівництво «Першого» захотіло бачити подібний проект на телеканалі. Я довгий час ходила вагітна назвою програми і нарешті десь у травні з допомогою невеликого мозкового шторму з колегами ми зійшлися на назві «Прайм Тайм». Це буде сезонна програма інтерв’ю з людьми, які в тій чи іншій мірі впливали чи впливають на долю України. Це будуть не лише високопосадовці – планую запрошувати також експертів, послів. Я хочу не лише говорити про сьогодення та майбутнє – хочеться заглянути в історію новітньої України і почути людей, які її творили.

- Яку мету ви як автор проекту «Прайм-тайм» ставите перед собою?

- Хочеться щоб глядач почув людей, рішення яких впливають на їх долі. Акцент на тому, щоб саме почув. Я не намагаюся ставити своїх героїв у незручне становище чи щось розслідувати – даю їм можливість висловитися, а глядач сам вирішуватиме, наскільки щирими і чесними є їх відповіді та розповіді. Також хочеться цим проектом привернути увагу західних політичних та державних діячів до України і дати можливість почути їх українському глядачеві.

- Мова йтиме про законодавство, економіку чи говоритимете і про культуру, мистецтво?

- Переважно мова йтиме про політику, геополітику, економіку, реформи, перспективи, місце України у світі.

- Як українське питання сприймають у США? Чи легко американські експерти й політики йдуть на діалог?

- Зараз Україна в центрі уваги, тому люди ідуть на діалог. Не завжди вдається дістати топ фігури, інколи це займає місяці, але я вже давно працюю у Вашингтоні й мені потроху вдається пробивати їх прес-служби.

- Зйомки будуть лише в США чи й в Україні теж?

- Ми записали низку програм у США. Планую ще записувати в Україні, Канаді.

Осталось только дождаться премьеры. Учитывая таланты и опыт Мирославы, уверена - проект будет пользоваться популярностью.

По материалам 1tv.com.ua

Фото - Кирилл Авраменко

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...