]
Facebook LiveJournal Twitter

Куда смотрит Стець? Мининформполитики придумал новый город и даже в него съездил

17:02 11.02.2016 0

Вы наверняка думаете, что пока Юрий Стець то писал заявление об отставке, то отзывал его, остальные сотрудники МИП били баклуши? Как бы не так! Смотрите, какой чудесный отчет о проделанной работе пришел мне на почту:

«Днями моніторингова місія Міністерства інформаційної політики України відвідала місто Енергодар, Донецька область.

Радник Міністра з питань функціонування телерадіомовлення Олександр Бригинець із зони АТО передає: «Моніторингова місія МІП рік тому виявила, що ефірний прийом українських каналів в Енергодарі вкрай ускладнений, кабельна мережа не працює. Тепер усе інакше: кабельний оператор приєднує до мережі нових споживачів українського мовлення, бо люди хочуть бачитибільше українських каналів. З ефірними каналами ситуація також різко покращилась, - зазначає радник. - Через нове налаштування антен і встановлення нових більш потужних передавачів, виділених Міністерством інформаційної політики України, тепер в Енергодарі є сигнал із Волновахи та Красноармійська. Присутність наших ЗМІ дає можливість пояснювати людям, що відбувається в країні, з ким і яку війну ведемо на Донбасі. Це сприяє спокою громадян».

Полковник Нацгвардії України в минулому Сілич Андрій Юрієвич, який був обраний міським головою Енергодара, розповів, що в місті, кабельний оператор має найбільшу перевагу серед населення, а потім вже йдуть користувачі антен, які ловлять сигнал з Красноармійська і Волновахи.

Нагадаємо, що моніторингова місія МІП постійно перебуває в зоні АТО. Радник Міністра Олександр Бригинець перевіряє на Сході країни присутність мовлення українських телеканалів, спілкується з громадськими активістами, мешканцями та працівниками місцевої влади.

За результатами, щотижня, на засіданні Комісії при МІП, відбувається обговорення зібраних відомостей про міста та села зони АТО. За винесеними рішеннями, виділяється передавальна техніка, яку встановлює Концерн РРТ на місцях, та, відповідно, виділяються частоти для мовлення тих чи інших телерадіоканалів Нацрадою України з питань телерадіомовлення».

Вот же молодцы какие, правда? Да только города Энергодар в Донецкой области не существует, и поехать туда представители МИП не могли даже при самом жгучем желании. Подозреваю, что имелся ввиду город Соледар - такое название на Донбассе, по крайней мере, присутствует.

Вы, конечно, можете попросить меня унять гнев - ну перепутали, с кем, мол, не бывает? И если бы речь шла не о министерстве, я бы даже прислушалась к такому совету. В этом же случае хотелось бы обратиться к Юрию Стецю и его подчиненным: в будущем проявляйте большую тщательность в написании пресс-релизов. А то получается, что либо миссия сама не знает, куда она ездит, либо в ведомстве, основная работа которого завязана на информации, совсем не умеют с ней работать. В любом случае, нехорошо.

По материалам пресс-службы МИП

Фото - livejournal.com

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...