]
Facebook LiveJournal Twitter

В «Фокусе» - новый заместитель главного редактора

17:00 05.09.2016 1

Как вы уже знаете, в нынешнюю осень издание «Фокус» вошло посвежевшим и обновленным. Бывший заместитель главреда Сергей Литвиненко заменил Яну Мойсеенкову на должности главреда, а сама она стала шеф-редактором издания. Место, которое освободил Сергей, тоже не оставили пустым - его занял Олег Сорочан.

Сегодня, обжившись в новом кабинете и звании, Литвиненко прокомментировал ротации в подшефном издании: «Кадрові зміни – це певна складова оптимізації управління, яка назріла, оскільки проекти «Фокус Медіа» розвиваються, плюс - є певні ідеї, які хочеться швидко і якісно реалізувати.

Тож, тепер у кожного з нас є чітко розставлені пріоритети. Яна Мойсеєнкова, як шеф-редактор, сконцентрується на редакційній політиці, тематичному плануванні, організаційних питаннях двох редакцій - журналу «Фокус» і сайта focus.ua, а також розвитку нових проектів. Михайло Крігель сфокусується на реалізації нових ідей для сайта, я відповідно – журналу.

Нова посада Олега Сорочана – це один із прикладів нашої кадрової політики: даємо дорогу молодим і креативним, які довели, що не тільки хочуть, але й вже можуть керувати редакцією.

Редакційна політика при цьому залишається незмінною, тобто наші читачі й надалі отримуватимуть надійну і перевірену інформацію, орієнтовану на активну і думаючу аудиторію».

Желаю команде успехов и новых свершений.

По материалам пресс-службы «Фокуса»

Фото - firstjob.focus.ua

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...