]
Facebook LiveJournal Twitter

Трепещите! Вот, кто продолжит дело Тимберлейка на «Евровидении-2017»

18:01 04.05.2017 0

Помните, как радостно в прошлом году зрители «Евровидения» приветствовали Джастина Тимберлейка, выступавшего в финале конкурса в качестве приглашенной звезды? Тогда ему выпала участь первопроходца, но и в этот раз организаторы решили не отказываться от практики приобщать к мероприятию знаменитостей такого масштаба, чтобы те презентовали аудитории свои новые хиты.

Итак, следующей «мировой звездой» на финале конкурса станет... барабанная дробь... Руслана. И вот, что по этому поводу говорят в пресс-службе «Евровидения»:

«З 2015 року в гранд-фіналі виступають не лише учасники конкурсу, а й обрана світова зірка, що має змогу стати хедлайнером концерту та представити свій новий хіт.

Вперше запрошеним гостем Євробачення став Джастін Тімберлейк, який у минулому році з головної сцени конкурсу представив для кількасот мільйонної аудиторії  пісню «CAN'T STOP THE FEELING».

Цьогоріч організатори конкурсу до останнього тримали інтригу, а пошанувачі сучасної музики висували неабиякі здогадки, хто ж саме стане окрасою фінального концерту, який відбудеться в Києві. І лише сьогодні стало відомо, що цю почесну місію надали першій переможниці Євробачення від України, співачці зі світовим визнанням – Руслані.

На головній сцені Євробачення, володарка десятків світових нагород, Руслана представить свій новий сингл з інтригуючою назвою «It’s Magical». На разі відомо, що трек записано англійською та українською, однак обидві версії об’єднує ще й загадкова екзотична мова».

Что ж, видеть общее у Русланы и Джастина Тимберлейка - это, похоже, именно тот критерий, который необходим для получения аккредитации на «Евровидение». Теперь мне не так обидно за то, что #меняневзяли.

По материалам пресс-службы НТКУ

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...