]
Facebook LiveJournal Twitter

Члены правления Общественного получили по 172,8 тыс. грн премии

08:37 25.11.2017 6

Утверждая новую зарплатную сетку, в Национальной общественной телекомпании Украины пообещали ввести прозрачную и понятную систему премирования. Но впоследствии об этой прозрачности наверняка пожалели. Когда размеры премий членов правления НОТУ стали известны за пределами «карандаша», общественность, мягко говоря, удивилась - не многовато ли?

НОТУ, Общественное

Когда вопрос с премиями был решен, на Общественном все же решили публично его прокомментировать. Цитирую:

«Питання преміювання членів правління ПАТ «НСТУ» належить до виключної компетенції Наглядової ради суспільного мовника. Рішення про преміювання приймається Наглядовою радою залежно від результатів роботи кожного з членів правління та успішності виконання ним своїх завдань відповідно до звіту за роботу один раз на квартал. Такі умови оплати праці передбачені контрактами членів правління.

Преміювання можливе лише один раз на три місяці, а максимальний розмір премії становить три посадові оклади. Відповідно до рішення Наглядової ради ПАТ «НСТУ» від 8 листопада 2017 року членам правління за результатами роботи у третьому кварталі 2017 року визначено премії у розмірі 172 800 гривень кожному.

Всередині листопада члени правління також отримали аванс заробітної плати за поточний місяць. Сума авансу та премії члена правління склала 201 595 гривень.

Інформація про отриману премію вже внесена кожним із членів правління до реєстру електронних декларацій разом з отриманим авансом по зарплаті за листопад 2017 року». 

Ну вот, все обещания выполнены. Премирование прозрачно? Вполне. Понятно? Кому не понятно - все вопросы к Наблюдательному совету. И нечего тут возмущаться.

Интересно, как Лебедева и Ко будут премировать своих подопечных в следующем году, в условиях вполовину урезанного бюджета?

По материалам пресс-службы НОТУ

Фото - avcj.com

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...