]
Facebook LiveJournal Twitter

«Не ходите в душ, не чистите зубы». Ольга Фреймут советует, как бороться с «депрессией»

11:05 17.01.2018 1

Телеведущая Ольга Фреймут еще не заняла нишу украинской Опры-Эллен, но уже пристреливается к этой роли, периодически выдавая на официальной странице в Facebook советы, рекомендации и консультации, культивирующие образ мудрой ведущей ток-шоу. Вчера, например, Фреймут решила поделиться своим оригинальным видением борьбы с «депрессией», которую, кажется, путает с плохим настроением:

У сестри Юлі @mrs.vaniarkh депресія. Є радість - в торбині шапка @ruslanbaginskiy_hats В мене є рада на поганий настрій: 1) Влаштуйте собі вихідний. Не йдіть у душ. Не чистіть зуби. Розпатлайте волосся. Одягніть на піжаму пальто і йдіть на прогулянку. Взуватися не обов'язково. Зайдіть на чай до того, кого в нормальному стані соромитеся. Начальник, колега, бойфренд, Святослав Вакарчук – до кого босі ноги заведуть. 2) Потім зайдіть у найдорожчий магазин міста – довго приміряйте все, що у них є. Навіть панчохи та бікіні. А потім гонорово сповістіть: «Взагалі-то я шукаю хутряні носовички. І батон "нива". Такий жаль… вам не завезли». Усміхніться і йдіть. 3) Зайдіть у під'їзд багатоповерхового будинку. Дзвоніть у двері – і втікайте. 4) Підіть до ставочка – знайдіть жабу. І спитайте: в кого вона така незугарна вдалася? 5) У парку вмостіться на лавку і виглядайте закохані парочки. Оберіть чоловіка на свій смак. Підкрадіться з-за спини до чужого кавалера. Закрийте йому долоньками очі. І, не зважаючи на здивування його подруги, скажіть: «А ось ти де!? Ну що, погуляв – і досить. Синочок вдома чекає». 6) Напишіть вірш. У депресії породжуються шедеври. І одразу несіть рукопис у видавництво «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА». Скажіть, що я вас рекомендувала Івану Малковичу – це видавець. Ось адреса: вул. Басейна, 1/2, Київ, 01004, Україна. 7) Повертайтеся додому зі спокійним серцем. Завтра вам не захочеться прожити подібний день. Ви посміхнетеся – і повернетеся до нормального життя.

Публикация от FreimutOlia (@freimutolia)Янв 16, 2018 at 6:45 PST

На всякий случай напомню, что депрессия - это серьезное заболевание, диагноз может поставить только профессионал, и мировые стандарты лечения депрессий (которых может быть несколько видов) совсем другие. Вероятно, ведущая, как и многие в Украине, не вполне образована по части ментального и психического здоровья человека. 

Надеюсь, для разговоров о здоровье в новом шоу по формату «Эллен» Виктория Бурдукова сможет найти профессионала, который поможет ведущей разобраться в вопросе.

Фото Кирилла Авраменко

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...