]
Facebook LiveJournal Twitter

Филипп Ильенко рассказал, почему Плюсы устроили травлю Госкино. ОБНОВЛЕНО

15:07 21.03.2018 0

Вчера на канале «1+1» вышел очередной манипулятивный сюжет, посвященный работе Госкино: по версии Плюсов, глава ведомства Филипп Ильенко занимает свою должность незаконно:

Естественно, главе Госкино пришлось бросать все дела и в экстренном порядке отвечать на обвинение. Тем более, что на этот раз у него была припасена крайне занимательная история, связанная с главой Плюсов Александром Ткаченко:

Как говорится, я просто оставлю это здесь.

UPD

Александр Ткаченко, генеральный директор «1+1 медиа», тут же ответил на пост Ильенко: «Пане Пилипе, вам як нікому іншому добре відомо, що я став членом Наглядової Ради Одеської кіностудії ще минулого року. І лише після цього позиція Одеської кіностудії у давньому спорі в судах щодо фільмофонду змінилася. Що і стало результатом останнього рішення Верховного суду щодо продовження права розпоряджатися фільмофондом кіностудії на користь Міністерства культури. На жаль, надалі це буде робити саме Держкіно. Але ми слідуємо закону. Хоча саме під вашим керівництвом, у ефективності та прозорості цієї інституції, на фоні безсоромної видачі прокатних посвідчень російским серіалам, не тільки в мене є багато сумнівів».

Чувствую, эта музыка будет вечной.

Фото - Кирилл Авраменко

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...