]
Facebook LiveJournal Twitter

Сотрудники Плюсов запустили новое медиа. ОБНОВЛЕНО

13:40 17.09.2018 0

Свершилось! Новый интернет-проект 1+1 media, о котором на рынке так долго ходили самые разные слухи, наконец запущен. Издание получило название «the Бабель» и рассказывать будет обо всем, что важно знать современному человеку:

«Ми пишемо про політику, бізнес, освіту, культуру, технології, новини в Україні та світі - про все, що важливо знати сучасній людині, - говорится на сайте. - Ми пишемо про людей, а не про абстрактні явища. Ми слухаємо всіх, розмовляємо з усіма, коректно відображаємо точки зору всіх сторін. Ми точні й неупереджені; до всіх героїв ми ставимося однаково критично і шанобливо. Ми не плутаємо журналістику з політичним або соціальним активізмом. Ми стежимо за конфліктами інтересів.

Ми іронічні, але нікого не висміюємо і нічого не вигукуємо. У нас немає партійної приналежності. Ми не за правих і не за лівих. Ми за факти, логіку і здоровий глузд». В последнее, конечно, трудно поверить, учитывая период, в который запустился «the Бабель».

Главный редактор издания - Глеб Гусев, шеф-редактор - Катерина Коберник. Они же числятся его собственниками - вместе с Ярославом Пахольчуком и Александром Ткаченко (поровну). Насколько мне известно, работа над новым медиа началась примерно полтора года назад, а набор людей в редакцию - в декабре прошлого года.  Надеюсь, столь длительный труд создателей окупится с лихвой.

UPD

Как уточнила пресс-служба 1+1 media, несмотря на очевидную связь с Плюсами, в состав холдинга новый сайт не входит: «the Бабель» не входить до складу групи 1+1 медіа. Це інтернет-видання, яке є окремим проектом акціонера Ігоря Коломойського. На сьогоднішній день у складі групи 7 телеканалів − «1+1», «2+2», «ТЕТ», «ПЛЮСПЛЮС», «1+1 International», «УНІАН ТБ» та «Бігуді», а також група інтернет-сайтів, власний виробничий департамент, VOD-платформа 1+1 video і Вища школа Media & Production».

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...