]
Facebook LiveJournal Twitter

Реакция Игоря Коломойского на заявление журналистов ТСН о цензуре

20:34 08.05.2010 9

Как оказалось, бизнесмен Игорь Коломойский некоторое время ничего не знал о заявлении  журналистов "1+1" о цензуре на канале, сообщает "Украинская правда". В комментарии этому изданию бизнесмен сказал, что узнал о конфликте от корреспондента издания Financial Times.

Более того, Коломойский уверил, что встретится с сотрудниками "Плюсов" и поговорит с ними в ближайшее время.

По ходу разговора выяснилась и страшная тайна о джинсе и заказных материалах на канале - позорных явлениях, с которыми намерен бороться Коломойский: "Коли була закрита угода щодо покупки "1+1", було ухвалено рішення про повну інвентаризацію того, що було на каналі. У тому числі і ТСН. Треба визнати, що на той момент у нас на каналі були присутні якісь речі, пов'язані з "джинсою" і замовними матеріалами. Ми оголосили цьому війну. /.../ Ми виявили трьох ініціаторів цього шуму, що виник на каналі. Ми з ними готові працювати далі, якщо вони будуть дотримуватися стандартів журналістики. Якщо ні, придумаємо їм іншу роботу, можливо, переведемо в комерційний відділ, якщо вони хочуть заробляти гроші, а не займатися журналістикою", - сказал Коломойский "УП".

Также бизнесмен уверил, что не  влиял и не будет влиять на политику канала. После покупки Коломойским "Плюсов", по словам Игоря, к нему позвонил депутат Александр Абдулин (БЮТ) и спросил, каким образом теперь будет проходить сотрудничество с каналом.

"Я запитав, що він має на увазі, - комментирует ситуацию Коломойский "УП".  - Він сказав, що раніше на цю співпрацю було виділено певний бюджет. Наскільки я розумію, це були не малі суми. Близько 3 мільйонів доларів на рік".  /.../ Я  сказав Сашку, що тепер цього не буде. Певно, після цього вони зайнялися безпосередньо журналістами. І тепер після зміни власника це викликає от таку реакцію, тому що хтось втратив додатковий заробіток". Отак от.

МедиаНяня.

 

По материалам "Украинской правды"

Фото: www.focus.ua

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...