]
Facebook LiveJournal Twitter

Помер Володимир Сігалов

18:46 29.05.2010 1

Я глибоко співчуваю його родині і друзям. На прохання колективу, в якому працював Володимир Михайлович, оприлюднюю ці слова:

Колектив АТЗТ «Українська незалежна ТВ - корпорація» глибоко сумує з приводу передчасної кончини керуючого справами Сігалова Володимира Михайловича та виражає щире співчуття сім'ї та близьким покійного.

Володимиру Михайловичу було всього 55. За освітою - інженер та правознавець, життя ж складалося так, що він став надією та підтримкою не тільки для родини, а й для колективу.

З 2005 до 2010 року був керуючим справами на телеканалі «Інтер». Опікувався кадровою, адміністративною та господарською роботою. Володимир Михайлович був надзвичайним керівником. Саме він втілив у життя кілька гучних проектів, серед них і «Інтершкола».

Пішла з життя людина, яку всі запам'ятають як прекрасного, доброго, чуйного товариша, його професійна майстерність та життєва мудрість назавжди залишаться у пам'яті вдячних колег.

Всім, хто хоче провести в останній путь колегу та товариша, повідомляємо, що прощання відбудеться у Голосіївському монастирі з 11.00 до 12.00 за адресою: вул. Полковника Затєвахіна, 14 , парк ім. М. Рильського

Автобуси відправляються 31 травня 2010 о 10.00 з вул. Воровського, 22 та вул. Дмитрівська, 30.

Поховання відбудеться на Південному кладовищі 31 травня 0 13.00.        

Колектив АТЗТ  «Українська незалежна ТВ - корпорація»

 

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...