]
Facebook LiveJournal Twitter

Умер Александр Зинченко

22:15 09.06.2010 3

9 июня от тяжелой болезни умер Александр Зинченко.

В 1995-1998 годах Александр был гендиректором ЗАО "Украинская независимая ТВ-корпорация" (телеканала "Интер"), созданного при его непосредственном участии.  Позже возглавлял администрацию Президента Виктора Ющенко, был директором Национального космического агентства Украины.  17 марта 2010-го ушел в отставку.  Красивый, энергичный, деятельный...

Соболезную родным и близким Александра.

"Интер" тоже скорбит. Вот эти слова прислали интеровцы в память об Александре:

"9 червня 2010 року  помер Олександр Олексійович  Зінченко - політик, Заслужений журналіст України, академік Телевізійної академії України. Йому було лише 53, він тяжко хворів, але мужньо боровся з недугою.

Фізик-теоретик за освітою, майже все життя присвятив політиці. Ще у 1983 році почав комсомольську кар'єру від заступника секретаря Чернівецького університету до секретаря ЦК ВЛКСМ. Неодноразово обирався народним депутатом України.

Захоплення журналістикою  та робота у ЗМІ приводять Олександра Олексійовича до прагнення створити телевізійний канал. У 1995 році він - перший генеральний директор АТЗТ «Українська незалежна ТВ-корпорація», що за рік саме завдяки його надзвичайній працьовитості та ентузіазму з нікому невідомої організації стає загальнонаціональним каналом «Інтер».

Олександр Олексійович  був безперечним лідером, що зумів створити команду однодумців, а ще - неперевершеним мрійником, який змушував усіх навколо вірити й жити мрією - і вона завдяки саме його вмінню переконувати ставала реальністю.

Найголовнішою його рисою колеги вважають уміння поставити задачу і швидко знайти єдино правильне рішення. Його енергія  заряджала й підтримувала всіх навколо: друзів, колег, партнерів. Сам Олександр  Олексійович був людиною чесною, порядною і вимогливою, постійно вчився, прагнув розвиватися, йти вперед якомога швидше, ніби знав, що життя таке коротке.

Пішла з життя  світла, красива людина. Вічна пам'ять.

Телеканал «Інтер» висловлює щире співчуття сім'ї, друзям та колегам покійного".

МедиаНяня.

 

Фото - wikipedia.org

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...