]
Facebook LiveJournal Twitter

За Княжицким и ТВі следит СБУ! ВИДЕО

13:55 15.06.2010 4

Я  заметила, что ТВі в последнее время увлекся расследовательской журналистикой. Так, в субботнем эфире "Знака оклику" расследовалась деятельность Валерия Хорошковского, как чиновника, потакающего всем смертным грехам, творящимся в Украине. А еще он был уличен в поддельном дипломе экс.заместителя главы Службы безопасности Украины Андрея Кислинского. После умопомрачительного по своей логике предположения, что  "вірус невігластва передався від Кислинського Хорошковському", на экране появился Артем Шевченко в эффектном полуобороте и попросил не переключаться, потому что дальше будет еще интереснее. Так и случилось - дальше было еще интереснее, и я бы сказала, еще аргументированнее.  Впрочем, самое интересное происходило, оказывается, уже целую неделю. Это - слежка за всем каналом ТВі, организованная Хорошковским.

Читайте открытое письмо на эту тему, адресованное Президенту и прокурору Украины, и подписанное Николаем Княжицким:

 

Президенту України В.Ф.Януковичу

      Генеральному прокурору України

     О.І.Медведько

              Міністру внутрішніх справ України      

     А.В.Могильову

   

     Директора телеканалу “ТВі”

     журналіста М.Княжицького

 

 

Відкрита заява

 

Протягом останнього тижня я особисто та журналісти телеканалу “ТВі” почали помічати, що ми стали об”єктом прискіпливої уваги зі сторони невідомих осіб. За мною особисто, нашими журналістами та офісом телекомпанії постійно слідкують. Невідомі люди відслідковують всі мої пересування. Одна з таких машин вчора протягом цілого дня вела відео-спостереження за офісом нашої телекомпанії. Люди, що знаходились в автомобілі марки Daewoo Lanos срібного кольору з державним номерним знаком АА 98 74 ЕВ, приховували свої обличчя, після спілкування з журналістами телеканалу “ТВі” почали тікати від журналіста Романа Скрипіна, проїжджаючи на червоне світло та перетинаючи подвійну осьову смугу. Внаслідок журналістського розслідування нам вдалося вияснити, що данний автомобіль був з підробленими номерами. Насправді, з номерним знаком АА 98 74 ЕВ зареєстрований автомобіль Mazda CX9 чорного кольору.

Вчора телеглядачі нашого каналу могли переконатися в тому, як поводять себе незвані гості.

Ви добре знаєте про конфлікт, котрий виник між компанією “ТВі” і холдингом “Інтер”, який фактично належить діючому голові Служби безпеки України Валерію Хорошковському. Ми вже не раз бачили, як пан Хорошковський використовує службове становище голови СБУ і члена Вищої Ради юстиції для тиску на судові інстанції. В зв”язку з цим виникає логічне запитання - чи не є невідомі громадяни працівниками Служби безпеки, котрі вели відео-нагляд, спостереження та переслідували мене під час пересування містом. Як законослухняний громадянин, я вимагаю розслідувати цей інцидент, вcтановити, кому насправді належить автомобіль Lanos з підробленими номерами та хто ті особи, що знаходились і стежили за мною та офісом телекомпанії. Якщо люди, які стежать за мною - злочинці, прошу знайти і покарати їх. Якщо ці люди самі працюють в силових структурах, то злочинцями є ті, хто змушує їх брати участь у забезпеченні власних інтересів та переслідуванні представників ЗМІ.

Телеканал “ТВі” надає копії відзнятого відео з чіткою фіксацією автомобіля та осіб, що в ньому знаходились.

 

 

15 червня 2010 року                                 Микола Княжицький

 

Я бы, на месте Виктора Януковича, немедленно приняла меры, ведь, посмотрев это видео, сразу понимаешь - опасность близка. Хорошо, что журналисты ТВі все это отсняли, так нагляднее. Кстати, тот мужик на последнем сидении - загримированный Хорошковский, я вам точно говорю. Рома, если будешь их ловить, хватай его первого и немедленно снимай  парик! Вот это будет разоблачение!

 МедиаНяня

По материалам пресс-службы ТВі

Фото  1.bp.blogspot.com

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...