]
Facebook LiveJournal Twitter

Кузьма "Скрябин" очень-очень зол на Арфуша

16:04 05.08.2010 30

Несколько дней назад, сразу после «Новой волны» замдиректора НТКУ Валид Арфуш сделал сенсационное заявление. После неудачного, по мнению Арфуша, выступления подопечных Владимира Бебешко и Кузьмы «Скрябина»  группу "Поющие трусы" нельзя пускать на телевидение, а особенно на НТКУ. В общем, позиция Арфуша ясна. Я узнала, что создатель и идейный вдохновитель « Поющих трусов» Кузьма «Скрябин» очень обиделся на Арфуша, и встретилась с ним. Привожу слова Кузьмы максимально близко к оригинальному изложению:

 кузьма,поющие труcы, юрмала,крутой,новая волна,арфуш,нтку,евровидение

- Що трапилось, чому ви образились на Арфуша?

- Не розумію, звідки людина має наглість робити такі закиди, маючи таке минуле як в нього. Наскільки я знаю, років п'ять чи сім, він кормив жовтий простір України своїми ганебними проявами, фотографіями, статтями в журналі «Папарацці». Я не маю нічого проти папарацці, але, якщо він після того стає на захист української моралі, тоді я здаюся. Друге діло, якби він був святий, і не було би, куди підкопатись. Я ж не лізу захищати українську мораль. І тут людина, яка знімала Руслану знизу, і показувала, що у неї звідти торчить, причому вони домальовували то однозначно, тому що сьогодні Олька Горбачова розказувала що їй домалювали целюліт, якого в неї в житті не було, а вони показували її голу попу на цілий розворот. І ця людина буде розказувати, хто від України поїде на Євробачення? То, чесно кажучи, дуже стрьомно звучить. І, якщо ми не будем звертати увагу на такі штуки, вони будуть повторюватися знову і знову, і нас просто схавають колись.

- Все-таки, що саме вас так сильно образило?

- Все почалося після того, як в інтернеті появилася стаття, де він заявив, що «Поющих трусів» на «Ут-1» не буде. Тобто, він мав на увазі, з того приводу, сказав, що це навіть не низькопробний продукт. Вони - це загроза української моралі і моральності. Саме цікаве, що в той же день Ігор Крутой пропонує їм контракт з «МузТВ», а тут Україна дає знову штангу, громадянин Лівану,  розумієш, хоча не знаю, може він громадянин України, але ліванська кров переживае за моральність України, і то мене більше всього заділо. Ми не збиралися подавати заявку на Євробачення, але тепер прийдеться її подати, тому що треба піти і подивитись, як Арфуш буде бдіть мораль. Ми візьмемо камери,  візьмемо журналістів і підемо туда толпою і будем дивитись, яким чином він збирається не пустити нас на територію НТКУ. Туда сто років нікому було не треба на то «Ут-1», бо слава такого чудного каналу, чесно кажучи, не приваблюють мене вже сорок років. А тут ще й таке «запрошення». Я ж після того не можу знехтувати, обов'язково хочу потрапити туди. Ще мене заділо, що зовсім випадково Євробачення буде вести його дочка.

кузьма,поющие труcы, юрмала,крутой,новая волна,арфуш,нтку,евровидение

- То ж дитяче Євробачення...

- Яка різниця, він казав, що зовсім не має ніякого відношення. Хочеться вже розібратись і в тому питанні. Якщо на то пішло, то давайте поборемось з тим кумівством на прикладі Арфуша.

- Відбір на дитяче Євробачення вже закінчився минулих вихідних, і донька Арфуша дійсно вела його...

- О, все, як і має бути, національна думка на першому місці. Ми високо несем прапор держави. Як позоримся, то позоремося на весь світ. Йому треба в групу «Чорнобривці» вокалістом, є така група в Києві, і на Євробачення - то буде ідеальна формула перемоги.

кузьма,поющие труcы, юрмала,крутой,новая волна,арфуш,нтку,евровидение

- Я вірно  зрозуміла, що після заяв Арфуша ви з «Пающими трусами» зібрались на Євробачення?

- Ми не збиралися, але після того, як він написав ту статтю, ми підемо. Я хочу подивитись і послідкувати за тим процесом, як він буде нас не пускати на НТКУ, на яких основах. Шо то за  якийсь геноцид, расова дискримінація. Він не любить білих людей, получається так? Латиноамериканець, м'яко кажучи, чи афроамериканський брат не пускає українців на наш державний канал. Тобто, я для нашої країни нічого не зробив, «Труси» на Юрмалі нічого не зробили, і тут цей дядя. Хай ще вишиванку надіне і хай мені пояснить, чому ми не маєм права зайти на наш державний канал.

кузьма,поющие труcы, юрмала,крутой,новая волна,арфуш,нтку,евровидение

- Парадоксальна ситуація...

- То позорна ситуація, друга людина на першій кнопці. Я довго думав над тим, два дня думав. Завидувати йому нема в чим, ну має чувак гроші, в повному достатку. Друге, що напрошується, саме логічне -  то - зловживання владою. Ти маєш гроші - тобі хочеться влади. Ти сидиш на кнопці, і тобі починають носити всякі еквіваленти приємні, а можна ще і понажимати ричаги. То - пряме зловживання владою.

кузьма,поющие труcы, юрмала,крутой,новая волна,арфуш,нтку,евровидение

- Можливо, Арфуш образився на вас за щось?

- Я подзвонив до нього, він каже: «То я имел в виду в общем», але ж написана власна назва групи. Він мені: «Я хотел делать тебе пиар». Тоді я зроблю піар йому, ми ж друзі, друзі мають піаріть друг друга.  

- Нормальний хід подій, не люблять вас чомусь...

- Мені везе на забороні, пісня «Мумітроль» була першою піснею, забороненою в українському радіоефірі і телебаченні. Тоже якісь чуваки, які мають дуже опосередковане відношення до гуманітарних наук. Там же якісь фізики, математики в тому комітеті по моралі позбирались, і вони вирішують закрити сатиричну пісню. А в «Мумітролі» описана примітивна формула сучасної сімейної моделі.  «Якщо ти зрадиш кохана, я виб'ю всі твої зуби», а що треба «Якщо ти зрадиш кохана, я куплю машину тобі, твоєму чуваку, з яким ти зраджуєш. Потом куплю путьовку, їдьте відпочивайте в Крим». Такий мав бути текст?

кузьма,поющие труcы, юрмала,крутой,новая волна,арфуш,нтку,евровидение

-  Ви вважаєте, що багато втратите, якщо вас по Першому національному не будуть показувати?

- Я мушу сказати, що то стало справою принципу, мене заїло. Ладно, був би я якийсь злочинець і мав би якісь політичні злочини, підривав би авторитет країни. А так, то камінь в мій город, і настільки великий, що мішає мені ходити. Тому я завівся.    

- Я чула, що і ТРК Україна вас теж чимось образила?

- ТРК Україна вирізали нагородження дівчат.  Навіщо вирізати своїх? Можна вирізати естонца, виріжте з Бразилії чувіху, якій нічого не дали. Росія показала, латиші повністю показали, дуже ржачний сюжет був. Ладно, говорили би «позор Україні», нє - просто повністю вирізали.  Здобули дуже круту премію - контракт с Крутим, ця премія коштує тисяч двісті, головний приз фестивалю - п'ятдесять тисяч.

кузьма,поющие труcы, юрмала,крутой,новая волна,арфуш,нтку,евровидение

- Як на Україні пояснили вам, чому вирізали «Пающие трусы» з ефіру?

- Таке враження, що тобі в хату пшикають дихлофосом - давай його придушимо, козла. Коли лягаєш спати, треба виглядати, чи там не стоїть Арфуш з клізмою і не пшикає в мої іграшки хімікатами. А на ТРК Україна пояснили мені, що все трапилось на примітивному рівні, що не було ніякої підопльокі. Я не вірю! Якщо не було, то вирізали би ще когось, а так, було акуратно відрізано саме нагородження «Поющих трусів». Вони йшли з годинним запізненням, і у них був час це зробити. Що людям думати - перший день - останнє місце, другий день - те саме. Недостаток інформації  - це теж інформація.   

 МедиаНяня.

Фото Сергея Ковалева.

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...