]
Facebook LiveJournal Twitter

Студентки журфака получили защиту медиа-профсоюза

11:48 01.11.2010 4

Киевский независимый медиа-профсоюз разослал в медиа пресс-релиз с заявлением в защиту журналисток от давления. Вот это заявление:

1 листопада 2010 року. Київська незалежна медіа-профспілка закликає студенток Інституту журналістки КНУ імені Шевченка, які випустили календар із незручними запитаннями до Президента Віктора Януковича, не піддаватися тиску. Зараз знову настав час, коли ставити незручні запитання владі є мало не подвигом. Це відчувають на собі чимало досвідчених, зрілих працівників ЗМІ.

Тим часом майбутні журналістки виявили мужність, яка гідна наслідування з боку старших колег. Якщо вони і далі будуть діяти, не озираючись на авторитети, то в нашої журналістки є майбутнє. КНМП констатує, що виклик студенток до керівництва Інституту журналістики це неадекватна реакція на їхні дії. Вони скористалися своїм конституційним правом на висловлення своїх поглядів і не порушили жодних законів, тому викликати їх до керівництва Інституту не було жодних підстав.

Медіа-профспілка не сумнівається, що такий виклик не був ініціативою Інституту журналістки, наказ про це був спущений згори.           

КНМП висловлює підтримку молодим журналісткам і обіцяє надати юридичну допомогу у випадку посилення репресій. 

Я, честно говоря, удивлена. Откуда такой смешной ажиотаж вокруг вторичного и не самого оригинального поступка студентов? В любом случае, профсоюз не дремлет, и это хорошо.

МедиаНяня.

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...