]
Facebook LiveJournal Twitter

Ирина Пойзен. Проигравший получает все

16:24 16.08.2011 2

Нет худа без добра, могла бы сказать про себя Ирина Пойзен, покинув в прошлое воскресенье шоу "Голос страны" - и получив в качестве утешительного приза предложение от Александра Пономарева работать с ним. А мне певица рассказала, верит ли она обещаниям тренера и кого из участников проекта считает достойным победы.

-  Ира, все вокруг столько оворили, что Александр вас продвигает, а тут вдруг такой поворот…

- Да в нас нічого немає! Всі протягом проекту говорили, а воно бачте, як виходить. От зараз, після проекту, якщо Олександр Пономарьов мені запропонує контракт, я його з задоволенням підпишу і буду далі співати. Я думаю, це… не крутіше, ніж виграш, але може іще краще. Просто я не знаю, яка доля конкурсантів, які далі йдуть, і чи їм хтось запропонує якісь контракти. Але в мене є майбутнє. Я в цьому впевнена.

Ира Пойзен, Голос страны, Даша Минеева, Александр Пономарев, "1+1"

- Будущее с Александром в качестве продюсера?

-  Майбутнє як і з продюсером, напевне, і як з саунд-продюсером. Я  буду працювати над собою.

- А если он предложил только на словах...

- А якщо на словах, то я буду далі старатись, буду далі працювати. І я вірю в себе, я знаю, що в мене все-все-все вийде.

- Работая с Адой Роговцевой, то прорабатывали артистически эмоциональное вхождение в образ?

- Да. Звичайно. Я і надалі з нею спілкуюсь. Вона мені завжди допомагала, говорила, як правильно вести себе на сцені. І надалі буду з нею працювати, щоб далі дивувати глядачів своїми виступами. Ми працюємо над майстерністю актора, сценмови. Але мені ще кожного дня треба працювати і працювати. Я знаю, що в мене все буде класно. Може це самовпевнено, але я в себе вірю. 

Ира Пойзен, Голос страны, Даша Минеева, Александр Пономарев, "1+1"

- А на следующий эфир придете?

- Звичайно! Я буду ходити до кінця ефірів «Голосу країни»! Мені дуже цікаво! І я реально вболіваю за Дашу Мінєєву. Я їй бажаю, щоб вона перемогла в цьому шоу. Тому що в неї просто офіґітєльний тембр. Я їй хочу побажати, щоб вона виграла, тому що їй тут конкуренції немає, тут всі сірі мишки навпроти неї. І я рада, що нас природа і Бог нагородили такими тембрами. Тому що якщо ми надалі будемо працювати, по радіо наші пісні будуть впізнавати і ідентифікувати нас як персон, як виконавців, в яких є фішка. І це найголовніше, мені здається. А на телепроектах – тут дуже багато одноденних зірок. І не факт, що вони потім будуть співати.

Ну, теперь слово за Дашей Минеевой...

 

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...