]
Facebook LiveJournal Twitter

"Плюсы" отлучили Дейнеку от "Грошей"

13:58 23.12.2011 6

Вчера я рассказала вам о том, что журналист и ведущий программы "Гроші" ("1+1") Олег Дейнека борется за то, чтобы в эфир пустили его очередной сюжет о коррупции в Хмельницкой ОГА, в частности - о деятельности ее председателя Василия Ядухи. Сегодня пресс-служба "1+1" прислала ответ редакторской группы проекта на заявление Олега: Дейнека временно отстранен от ведения программы.

Предлагаю ознакомиться с текстом ответа:

"Програма «Гроші» приділила багато уваги діяльності Хмельницького обласного голови. Два сюжети і кілька інформаційних начиток, в результаті чого Василь Ядуха став абсолютним рекордсменом за кількістю згадувань у нашій програмі протягом року.

Вважаємо, що до оприлюднення результатів офіційного розслідування, яке проводиться Генпрокуратурою за наказом Президента, цього достатньо.  

Крім того, у парламентському комітеті зі свободи слова лежить кілька запитів з приводу серії сюжетів з Хмельницька та особисто губернатора Ядухи, які виходили в програмі «Гроші», щодо дотримання журналістських стандартів.  

Редакцією програми «Гроші» спільно з юридичним відділом прийнято рішення відкласти розробку теми до з`ясування обставин та завершення розслідування.

Відтак, редакторська група програми «Гроші» не замовляла і не планувала до новорічного ефіру ще один сюжет про Губернатора Василя Ядухи. Тому нас дуже дивує поведінка ведучого програми Олега Дейнеки, який через засоби масової інформації намагається протиснути в ефір ще один сюжет про діяльність Хмельницького губернатора.

Ми переконані, що позерство та боротьба за свободу слова – абсолютно різні явища. Оскільки подібні дії ведучого викликають сумніви в його незаангажованості, Олег Дейнека, до завершення службового розслідування, тимчасово відстороняється від ведення програми «Гроші».

Хочемо запевнити - «Гроші» продовжують пильно стежити за діяльністю Хмельницького губернатора, як і за рештою чиновників, яких підозрюємо в корупції.

Редакторська група програми «Гроші».

Ну-ну...


Фото - www.zp-tracker.org.ua

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...