]
Facebook LiveJournal Twitter

На нашем ТВ появился новый вербовщик. Кто сманил Завадюка с СТБ?

10:40 01.06.2012 4

Создатель фильмов о талант-шоу СТБ Владимир Завадюк уходит с канала, на котором, начав с репортера "Вікон", проработал около пяти лет.

"Я справді йду з СТБ, нарешті настала мить, коли я можу відпустити улюблений канал із чистим серцем, - признался мне Владимир. - СТБ я віддав майже п’ять років свого життя. Саме тут я зрозумів, що недосяжних цілей просто не існує, що все набагато цікавіше, що люди значно глибші, аніж здаються на перший погляд, і навпаки! Тут я залишаю улюблений колектив та суворих вчителів. Проте прийшов час йти далі, розвиватися та передавати свій досвід тим, хто його наразі справді потребує. Наступного понеділка починається мій останній тиждень на каналі, я з командою завершую невідому версію шоу «Україна має талант», яка вийде в ефір в суботу 9 червня. За іронією долі, в мій День народження. Вважаю, що це гарний знак! Щодо місця мого переходу - волію не коментувати до моменту початку нової роботи. Єдине скажу, що як на мене, це перспективний продакшен із перспективними людьми!"

По слухам, Завадюка переманил к себе на должность креативного продюсера продакшн канала "Украина". Похоже, британский резидент Дэн Бердбридж начал вербовку...

Фото Яна Солнечного

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...