]
Facebook LiveJournal Twitter

Как Ольга Червакова всплыла на «Интере» и чем это объяснила

16:01 04.06.2013 3

Совсем недавно парламентская журналистка СТБ Ольга Червакова скоропостижно оставила «Вікна. Новини». Ольга объяснила свое решение несогласием с политикой редакции, мол, на канале много чернухи. И вот сегодня Червакова похвасталась на фейсбуке, что отныне она работает журналистом новостей на телеканале «Интер».

«Відсьогодні я працюю журналістом в редакції новин телеканалу Інтер. Розумію, що знайдуться люди, які критикуватимуть цей крок, як скритикували б і будь-який інший. Тому пояснюю свої мотиви:

1. Протягом останнього часу моніторинги та експертні оцінки свідчили, що новини Інтера на пристойному рівні дотримуються стандартів профессії.

2. Під час перемовин з керівництвом інформаційного мовлення мені були дані тверді і аргументовані гарантії подальшого дотримання редакцією таких стандартів. Цей критерій був для мене головним.

3. Я хочу залишитися політичним журналистом, і Інтер - чи не єдиний телеканал, на якому політична журналістика не була витіснена сюжетами про побутове насильство, а навпаки, висвітлюється в тих самих об'ємах і рамках дозволеного, в яких вона висвітлювалась на старих Вікнах.

Р.S. Парламенськими кореспондентами телеканалу Інтер є Аня Панова і Валя Левицька, це їхня ділянка роботи, на яку я не претендуватиму».

Ну, Оля, удачи.

 

По материалам facebook.com

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...