]
Facebook LiveJournal Twitter

Вот кто будет четвертым судьей «Голоса страны»

15:40 12.11.2013 2

Последняя интрига вокального шоу «1+1» раскрыта: компанию трем судьям проекта «Голос країни. Перезавантаження» - Ани ЛоракТамаре Гвердцители и  Сергею Лазареву - составит один из тренеров прошлых сезонов. 

Телезрители путем онлайн-голосования на сайте канала выберут судью из следующих кандидатур: Тина Кароль, Святослав Вакарчук, Олег Скрипка, Валерия, Александр Пономарев, Светлана Лобода, Диана Арбенина, Стас Пьеха и Руслана.

- Для того, щоб остаточно сформувати тренерський склад «Голосу країни», ми вели переговори з різними виконавцями, серед яких Григорій Лепс, Юрій Шевчук, Валерій Меладзе та багато інших. Але водночас отримували велику кількість відгуків від шанувальників проекту з проханням залишити тренерів з минулих сезонів. Хтось вимагав залишити Тіну Кароль, хтось - Вакарчука, хтось - Скрипку, хтось - Арбеніну та інших. Тому, щоб не втрачати аудиторії, яка постійно стежить за проектом, ми вирішили дати можливість шанувальникам програми обрати четвертого тренера з-поміж наставників усіх сезонів. Голосування триватиме на сайті каналу до 25 листопада. Переможцеві ми запропонуємо стати тренером «Голосу країни», - объясняет креативный продюсер проекта Олег Боднарчук.

Проголосовать за четвертого тренера можно здесь

 

 

По материалам пресс-службы «1+1»

Фото - upload.wikimedia.org

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...