]
Facebook LiveJournal Twitter

Нельзя использовать политическую ситуацию в стране для оправдания собственного непрофессионализма. «Стар Медиа» ответила Янине Соколовой

10:10 08.06.2014 5

Информационный шум, который подняли ведущая «5 канала» Янина Соколова и ее коллеги по программе «Кіно з Яніною Соколовою», оказался не досадным недоразумением, как я поначалу решила. Компания «Стар Медиа», которой Янина приписала политическую цензуру, ответила ведущей открытым письмом, из которого выходит, что раздутый Соколовой скандал - дешевый пиар на имени продакшена.

Предлагаю ознакомиться:

«Офіційна відповідь компанії ТОВ «Стар Медіа» на відкритий лист від колективу програми «Кіно з Яніною Соколовою».

Перш за все зазначаємо, що телевізійний серіал «Офіцерські дружини» знімає в Україні українська компанія ТОВ «Стар Медіа», яка працює на землі власної країни з лютого 2006 року. І саме з цією компанією шановна Яніна Соколова дуже добре знайома, оскільки нещодавно знімалась в телевізійному фільмі «Навчаю грі на гітарі» (виробництво ТОВ «Стар Медіа»), про що розповідала в своєму інтерв’ю, згадуючи компанію «Стар Медіа», як одну з небагатьох, що продовжує знімати кіно в нашій країні, в дуже нелегкий для українського кінематографу час. За це ми їй дуже вдячні.

читайте также
Журналисты «5 канала» увидели в компании Star Media врага

Непорозуміння, яке виникло, пов’язане виключно з непрофесійними діями журналістів або адміністраторів програми, які приїхали на знімальний майданчик без попередньої акредитації та домовленості, в той час, коли це було не зручним для акторки та знімальної групи компанії «Стар Медіа». Оскільки в цей день знімались складні сцени з використанням трюків та піротехніки, наявність сторонніх людей на знімальному майданчику була неприпустима з точки зору технології та безпеки.

Зі свого боку прес-секретар московського офісу компанії (координує роботу саме російських акторів на даному проекті) намагалась допомогти вирішити дане питання. Окрім того, вважаємо за потрібне зауважити, що прохання затвердити інтерв’ю, яке відзняли окремо від проекту компанії «Стар Медіа», було від самої акторки Ольги Арнтгольц, що також є цілком звичайним.

Вважаємо вкрай неприпустимим використовувати непросту та «наелектризовану» політичну ситуацію в країні для виправдання власного непрофесіоналізму та робити на цьому дешевий піар за рахунок бренду компанії «Стар Медіа» та імені акторки Ольги Арнтгольц.

Маємо надію, що поняття гідності і честі є для автора листа не порожніми словами так само як і чесність, добропорядність та професійна етика.

До речі, телевізійний серіал «Офіцерські дружини» - драматична історія головних героїв, яка відбувається в період 40-70х років, саме про гідність і честь в тяжкі часи для героїв».

Фото - facebook.com

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...