]
Facebook LiveJournal Twitter

Ведущими нового проекта ТРК "Украина" стали Марыся Горобец и Богдан Трибой

12:58 15.03.2011 0

Весной на ТРК «Украина» выйдет программа по по формату голландской компании TALPA CONTENT B.V. В оригинале она называется «MАLЕ/FEMALE», в украинской версии «Фактор пола». Идея проекта в том, что ведущие и гости студии проверяет стереотипы о поведении, мышлении и вообще жизни мужчин и женщин.  Программа дополняется экспериментами и опросами.

Ходили слуги, что одним из ведущих проекта станет Дмитрий Нагиев, а психологом - известная доктор Тина Берадзе. Но все переигралось.   

Лицами программы станут Марыся Горобец и Богдан Трибой.

«Мы уже отсняли шесть программ, - рассказала мне Марыся. -  Шесть дней пахали с утра до ночи: с шести до десяти вечера на Киностудии им. Довженко. Но, здорово. Интересные гости, интересные факты. Все очень серьезно: с тестированием, с социальными опросами. Я думаю, это будет серьезный уровень. Запись второго сезона запланирована на май».

Продюсер проекта Сергей Неретин детальнее рассказал о своей программе:

«Вести програму будуть Марися Горобець,  Богдан Трибой і психолог.  Вони у нас на кожній програмі різні. «Фактор статі» - це велике постановочне ток-шоу з купою декорацій, зірок і так далі. На меті у ток-шоу є розбір польотів між чоловіком і жінкою. От, наприклад, ви ніколи не замислювалися, що жінки і чоловіки по-різному знімають футболку. Здається, така невловима різниця, але вона простежується в усьому. Чоловіки по-іншому ведуть діалог, водять машину, ми простежимо, як вони реагують на стрес, як швидко погоджуються на швидкий секс. Ми проводили такий тест, знімали в DreamTown. Підготовлені актори, чоловік і жінка, підходили до представників іншої статі і пропонували переспати з ними. З 15 чоловіків 8 погодились, але не погодилася жодна жінка. Лише одна людина розкусила, що її знімає камера. Кожен ефір буде тематичним. Один буде про розлучення, інші - про весілля, про романтичні стосунки, про секс.

- Коли буде перший ефір?

- 16 квітня, якщо нам нічого не завадить. Це субота. Ми рухаємося за планом і заздалегідь затвердженими графіками, але телебачення - це річ непередбачувана.

- Який хронометраж?

- 45 хвилин.

Наконец- то, мы узнаем всю правду о мужчинах и женщинах - вопросом-то серьезные специалисты занялись!

МедиаНяня.

Фото: glamurchik.tochka.net.

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...