]
Facebook LiveJournal Twitter

"ВІКНА", яких ви ніколи не бачили!!!

17:39 08.06.2010 4

  Три, два, один… Черговий випуск найцікавіших новин завершено! Висоцька змиває грим, редактори, не кваплячись, палять біля ефіри, що на третьому поверсі… 

Попри те, що ньюз-рум на сьогодні спорожнів у повітрі досі пахне свіжою фарбою та теплим папером. Хвилин десять тому весело наспівуючи пісню про чоловіка із невеселим обличчям тут бігала Червакова, Андрушко щось доводив Пашаєву біля принтера, вічно молода Ольга Цезарівна нервово кричала у слухавку! І тільки Мустафін зберігав спокій!

  Два пакети мотлоху, кілька папок та коробка вщент забита світлинами з далеких відряджень. Три тижні тому я нарешті переїхав до продакшену... Так, так, до продакшену СТБ, саме тут серед талантів я віднедавна працюю.

  Так от, тоді, дорогою до сусідьнього корпусу з оберемком речей під пахвою я згадав свій перший робочий день серед колективу "ВІКОН". Колективу, якому немає рівних!

 

 

От такі вони..."ВІКНА" у картинах!

P.S. Дякую кожному із вас за те, що сварили, переписували...хвалили. Вчили робити сіре яскравим, буденне святковим. І невтомно казали: усе набагато цікавіше!!!

 

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...