]
Facebook LiveJournal Twitter

Олег Ляшко ищет лохов

14:00 15.06.2011 0

Чтобы стать нардепом, таким, например, как Олег Ляшко, справка от психиатра не нужна. А потому и пресс-секретарем его может быть любой умалишенный. Видимо, именно на эту категорию и рассчитывал замглавы Комитета ВР Украины по вопросам бюджета, объявив о вакансии в своем штате.

Скандально известный народный избранник детально описал, что ждет его будущего помощника - о 8-часовом рабочем дне и о средствах на сотрудничество со СМИ соискатель должен забыть, как о пережитке,  более того, Ляшко, как все нормальные ))) люди будет материться:

«Всім охочим взяти участь, даю цінну інформацію. Майте на увазі, фактично все, в чому мене звинувачує моя колишня прес-секретарка, відповідає дійсності. Я працюю з 13 років і звик вставати о 5 ранку, лягати о 12, а інколи й пізніше. Моя команда має працювати так само: кожен за десятьох, самовіданно, з душею, бо людина створена для праці. Тільки так ми наведемо лад на своїй землі. Щодо ненормативної лексики: справді, інколи я можу дозволити собі міцне слівце. Вибачте, це недолік дитдомівського виховання. Стосовно того, що я відмовлявся, відмовляюся і категорично відмовлятимусь надалі платити за публікації про себе. Знов наголошую: ЦЕ ПРИНЦИПОВО! Навіщо мені прес-секретар, що вміє тільки домовлятися за проплачені матеріали? І взагалі: навіщо така журналістика? Умови конкурсу дуже прості: нехай кожен учасник напише про мене статтю і сам розмістить її там, де є можливість. Посилання на свої публікації надсилайте на info@liashko.ua Автора кращої публікації я запрошу в кафе узгодити умови співпраці зі мною. Дерзайте! :)»

Думаю, с таким конкурсом вам, Олег, пресс-секретарь вообще не нужен. Богата лохами земля украинская, впрочем, как и все другие земли, так что публикаций о народном любимце ждать стоит...

Напомню, экс-помощница депутата Галина Плачинда уволилась с должности пресс-секретаря Олега Ляшко, не выдержав ненормированного рабочего графика и матерщины от своего руководителя. «Якщо о 23:00 ви не піднімете трубку - можете багато цікавого дізнатися про себе...», - писала Галина в своем открытом письме.

Ляшко в свою очередь поблагодарил Галину в своем блоге: «Галю, ти зробила багато корисного. Зокрема, ти розповіла, як саме я працюю з українською пресою. Я справді не розміщую своїх матеріалів у ЗМІ за гроші. ЦЕ ПРИНЦИПОВО. Політик має переконати виборця, а так само журналіста, словом, ідеєю. Показати шлях, яким треба рухатися. За гроші цього ніколи не досягнеш. Слово, ідею, ніколи не схопиш за горло і не жбурнеш її на підлогу в президії парламенту. Ідея перемагає».

Олег, вы, главное, не переживайте. Ваши идеи, качество которых хорошо известно, будут счастливы видеть в своих изданиях и их редакторы, и, главное, владельцы. Да и о каких таких деньгах может идти речь, когда попасть в прессу хочет практически нищий  замглавы Комитета ВР Украины по вопросам бюджета? 

Фото - segodnya.ua, tsn.ua

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...