]
Facebook LiveJournal Twitter

Дядька з лопатою

14:06 05.10.2010 7

Ввечорі мені зателефонували: "Таню, ви таке в нас наробили!..." - серце завмерло, бо телефонувала директорка центру соціально-психологічної реабілітації "Мрія Переяславщини" Ольга Олексіївна. Сюди  з репером Ларсоном ми з"їздили на вихідних. Згадався відразу чоловік з лопатою, який вибіг посеред дороги, коли Серьога катав дітей на своїй спортивній автівці, і гукав: "Зараз потрощу все, що ви робите? не дай бог біда буде!".. невже настукав на інтернат, "куди треба", що ризикували дітьми?!
Виявляється ні! Діти після цього приїзду ледь не всьому селу ставлять послухати диск Ларсона, після школи мчать до дитбудинку ( реабілітаційними центрами їх назвали за цасів Ющенка) і вчаться танцювати. Ледь не весь Переяслав-Хмельницький  ображений, що їх не покликали на зустріч з нами.
Зізнаюся відверто: отак, поспілкуватися з дітьми в дитбудинку і провести якийсь час з ними, дізнатися про їхнє життя мені випало вперше. Моє розуміння благодійності поки в зародку. Гроші? Солодощі? Через дядей? напряму? кому саме? були ці питання, а тут просто Ларсон і добра знайома фінансист Світлана Дмитренко покликали і ми поїхали.
І я зробила простий висновок: увага. Частка світу ззовні. Спілкування - ось, що потрібно цим дітям в першу чергу. Розповіли мені все про своє життя, дівчинка Маша про свою майбутню мексиканську родину, багато чого.
Треба було бачити очі тих дітей, коли Ларсон почав їм співати в унісон власному запису. Вони мов заклякли і водночас розквітли зсередини. Ніби повірили, що все в житті можливе...і голос на cd може бути живою людиною і жива людина може бути зіркою.

Обнаружив ошибку, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Новости партнёров:

Loading...